Hvordan installere vann linjer For en forfengelighet skap fra gulvet

December 22

Installere en ny forfengelighet vanligvis inkluderer kjører nye rør fødsler til gulvet. Når du installerer forfengelighet, er det nødvendig å installere vann linjer for forfengelighet skap fra gulvet til kranen. Vannrør kommer fra gulvet krever innebygd flaskeventiler mellom vannlinjen og vannpipe. Innebygd ventiler har tilkoblinger i hver ende i stedet for en tilkobling i en vinkel, som du finner på rørene kommer fra veggen. Innebygd flaskeventiler er tilgjengelig på oppussing centers i avløp.

Instruksjoner

•Rengjør utsiden av hver pipe stub kommer gjennom gulvet med en emery klut. Dette gir en skitt-fri overflate for å installere den innebygde stenge ventiler.

•Wrap trådene på begge ender av hver utkobling ventil med rørleggers tape. Løse tråder under hver tappekran tilkobling med rørleggers tape. Rørleggers tape bidrar til å forsegle trådene og hindre lekkasjer.

•Slip en komprimering mutter over hver pipe spire med den gjengede enden av mutteren peker fra gulvet. Komprimering nøtter ligne caps med et hull i midten. Trykk en ferrule – en konkav ring vaskemaskin - over slutten på hvert rør stub til ferrule er 1/4-tommers forbi enden av røret.

•Skyv større slutten av utkobling ventilen over ende av en av rør fødsler. Håndtaket på utkobling ventilen skal vende fra bak veggen. Tråden komprimering mutteren over trådene i utkobling ventilen til mutteren er hånd stramt. Skru mutteren trekvart igjen med en skiftenøkkel. Gjenta for andre rør stubben.

•Thread kobler mutteren på hver vannlinjen stål flex slangen til kranen trådene. Koble mutterne på en vannlinjen stål flex slangen er lik for forbindelsen mellom en hageslange og utenfor stuss. Stram tilkoblingen med en tappekran fastnøkkel.

•Skru den motsatte enden av vannlinjen stål flex slangen til riktig utkobling ventilen. Varmt vannlinjen kobles til venstre utkobling ventilen og til kaldt vann linjen kobles til høyre utkobling ventilen. Stram tilkoblinger med en skiftenøkkel.

•Vri både av håndterer klokken til de slutter. Slå på de viktigste vannforsyningen til huset. Slå på begge tappekran håndtak. Langsomt slå utkobling ventilen håndtakene mot å levere vannet til kranen.

•Vent vannet for å kjøre gjennom kranen jevnt. Først vil kranen sprute som luften er utvist fra linjene. Kontroller tilkoblingene for lekkasjer og stram tilknytning lekk en kvart omdreining med en skiftenøkkel.