Hvordan installere tregjerde Gate

September 8

Hvordan installere tregjerde Gate

Når du installerer et tregjerde, vanligvis er det siste du trenger å gjøre installere porten. Mens noen høye tre porter er bygget for å hindre tilgang til, eller avslutte, et kabinett, de fleste er bare måter å få igjennom en gjerde uten å forlate et gapende hull. Om porten din tregjerde er rikt dekorert eller bare nailed sammen styrene, installere det gjøres ganske mye på samme måte.

Instruksjoner

•Plasser porten på bakken med siden som vil svinge innover grossist. Åpne hengselet og plasser 8-tommers blad på en av bjelkene vannrett tre gate. Kontroller hengselet selv er stikker borte fra porten og er minst 1/8-tommers på slutten av porten. Hvis porten din ikke har vannrette bjelker, bruk sommerfugl hengsler i stedet og fordele dem jevnt ned kanten av porten.

•Drill små hull pilot i porten gjennom hullene på hengsel. Bruk din skrutrekker installere hengslet med 1 tomme skruer. Gjør det samme for andre hengselet på andre vannrette strålen, og en tredje Hvis gjerdet er 6 fot høy.

•Plasser tre avstandsstykkene på bakken der porten vil gå. Bruk 1 eller 2-tommers avstandsstykker avhengig av hvor stor din gate må være av bakken. Sett porten på boksene så liten hengsel er mot tre og hengslene er mellom gate og innlegg.

•Bruk et nivå for å sikre porten er helt rett og justere avstandsstykker hvis det ikke. Pilot borehull gjennom hullene på små hengsel blader og skru inn skruene som 1 tomme. Når alle skruer er i, Fjern avstandsstykker og kontroller at porten svinger fritt.

•Installer bunnen av porten låsen på innsiden av innlegget overfor den hvor hengslene er. Basen bør være på samme nivå som den høyeste vannrette tre gate strålen. Pilot borehull og skru låsen base på plass. For tre porter større enn 4 føtter må du installere en annen type låsen som kan åpnes fra begge sider. Se at klinke håndboken installeringsinstruksjoner.

•Sett den runde siden av baren klinke til lerk i låst posisjon. Linje den flate siden av låsen bar med vannrette strålen neste det. Pilot borehull og skru baren låsen på plass. Du må holde porten stengt for å få feltet i stedet.