Hvordan installere tre skap stenger

June 15

Hvordan installere tre skap stenger

Installere en tre skapet stangen i skap plass slik at du kan henge klær på kleshengere. Tre skap stenger er et attraktivt alternativ bruker den naturlige varmen fra tre farge og korn mønster. Skap stenger installeres ved hjelp av skapet stangen flenser. De kommer i en rekke materialer fra tre til metal. Velg flenser samsvarer med metall maskinvare eller velge tre flenser å utfylle tre skapet stangen.

Instruksjoner

•La en stud finder på hver vegg der endene av stangen vil bli montert. Merk plasseringen av stud på hver vegg er nærmest ønsket plassering stangen, bruke en blyant.

•Spør en hjelper å holde halvparten av skapet stangen flensen satt på veggen på hver stud merking på den omtrentlige høyden som du ønsker å montere stangen. Plasser den ene enden av stangen til lukket flensen og pivotere stangen ned i åpnet flensen å hvile den på plass mens hjelperen har flensene mot veggen.

•Plasser et nivå over toppen av stangen og hjelperen justere plasseringen av flensene til stangen er nivå. Fjern nivået og merke montering hull plasseringene i flensene på veggen. Fjern skapet stangen og har hjelperen flensene avsatt.

•Plasser en kant mot veggen slik at montering hull linje opp blyant merkene. Stasjonen skruene som fulgte med flensen sette gjennom monteringshullene veggen stud med en skrue pistol. Gjenta denne fremgangsmåten for å installere gjenværende flensen. Kontroller at U-formet flensen har åpningen vendt opp når du installerer den.

•Plasser ene enden av skapet stangen i lukket kant og pivotere dem ned i åpen U-formet flensen å hvile den på plass.

Tips og advarsler

  • Installere en skapet stangen på en høyere plassering og en på en lavere høyde. Bruk høyere stangen for skjorter og lange jakker og lavere stangen for bukser.
  • Bruk vernebriller når elektroverktøy.