Hvordan installere tre landskapet kantklipping

September 8

Tre landskapet kantklipping danner en attraktiv barriere i plenen, skille blomsterbed eller en bestemt delen fra de gjenværende områdene. Selv om kanter laget av en rekke materialer som plast, metall, stein, stein og betong er lett tilgjengelig i markedet, tre kanter har en naturlig utseende som passer med det omkringliggende området mens forming en subtil dekorative barriere. Installerer tre landskapet kantklipping er ikke en utfordrende oppgave som krever tidligere erfaring eller et bestemt sett av ferdigheter.

Instruksjoner

•Spread pulverform kritt eller en hageslange over området du vil kanten. Hold linjene så rett som mulig hvis arbeider rundt kantete, rektangulære eller firkantede senger. Måle lengden for å beregne mengden av tre kanter materialet du trenger.

•Dig en grøft over avgrensede linjen med smale spade eller håndholdt hakke. Holde det 1/2-inch bredere enn tre kanter styret og 1/2 - til 3/4-tommers kortere så litt stikker fra toppen. Samle skitt i en trillebår. Tamp bunnen av grøften med en lengde på to av fire å gi et stabilt fotfeste til kanting.

•Lay en kanter bord i grøften å sikre basen er. Legge til jord i noen lav kapasitet og tamp den.

•Linje i tre kanter rådene utenfor grøften, og klippe lengden med en sirkelsag om nødvendig. Fest 2-av-2 innsatsen til endene av styrene med 2-tommers galvanisert spiker. Plasser innsatsen tomme under toppen av styrene monterer. Også måle og legge innsatser hver 4 fot langs tre kanter styret.

•Lavere tre kanter styret i grøften, med innsatsen plassert utenfor blomsterbedet. Kjøre innsatsen i bakken med en slegge. Kontroller at kanting hviler nivå i grøften eller presse innsatsen ytterligere.

•Legg jord rundt begge sider av tre kanter styrene. Tamp den og rake. Legge strimler av torv over utsatte jord å dekke.

Tips og advarsler

  • Bruke press-behandlet og rot-resistente tre kanter slik at den varer i mange sesonger og ikke forfalle lett. For eksempel 40-press-behandlet tre er spesielt populære for bakken kontakt og råtner ikke lett.
  • Umiddelbart behandle alle kutt overflater på tre bord med sealer-konserveringsmiddel å forhindre rot.
  • Kanten den aktuelle delen av plenen med landskapet tømmer for en dristigere utseende.