Hvordan installere tørr satt dusj Pans på tregulv

June 8

Tørr angi dusj panner installere rett på din nakne tregulv og krever ingen mørtel eller sement base, derav navnet tørr satt. Støpejern dusj tilbyr en moderat enkel installasjon for hus fordi ingen murverk er nødvendig. Du fortsatt trenger å nivå base, så har en flat, solid gulv bidrar til å gjøre prosjektet en suksess. Denne hele jobben tar vanligvis alt fra 4 til 6 timer, avhengig av gulvet.

Instruksjoner

•Ripp opp og re-installere noe svak eller skadet gulv med et kubein, hammer og gulv negler om nødvendig.

•Sett avløpet til shower pannen ved å angi øverst renne inn i avløp hull. Plasser vaskemaskin og mutter på bunnen av avløpet og dreie med urviseren med en fastnøkkel til å sikre den til dusj pan.

•Still dusjen panorere i dusjområdet og skyv det fremover så begge sider hviler mot veggen innramming. Sjekk for gapene mellom innramming og dusj pannen. Fylle hullene med strimler av tre Drei strimler til utforming med tre skruer og en makt skrutrekker.

•Level hver side av dusjen pannen med en snekker nivå. Når dusjen pan faller under nivå merket, sett en tre shim under basen for å bringe den tilbake til nivå. SHIM dusj pan nødvendig før alle sidene er nivå. Fjerne dusj panne og skru mellomlegg i gulvet. Erstatt dusj pan og se etter nivå igjen. Montere dusj kjelen veggen innramming med tre skruer og en makt inn når alle sidene er nivå.