Hvordan installere taket Fascia

February 9

De siste tilleggene til trim og taket er installasjonen av fascia og bjelkelaget. Fascia kan gjøres av vinyl eller tre. Bruke trevirke er litt mer utfordrende og er også litt mer utsatt for råte hvis fuktighet blir bak og angrep rafter endene. Installasjonen krever tørr varme dager å tørke tre før plassering.

Instruksjoner

•Measure for din fascia. Lag en liste over nøyaktig størrelsen på brett som du vil skal fungere som din fascia. De skjærebrett forhånd vil spare tid i plassering og tillater tre tørr brønn før plassert på huset. Plass fascia på huset etter et par dager av svært varme, tørre dager.

•Paint fascia før installasjonen slik at alle overflater av fascia er malt. Male dem før avslutning slik at endene der kuttene gjøres også får malt.

•Start sette opp fascia fra ett hjørne av huset. Jobb deg rundt huset og tilbake til utgangspunktet. Utforme biter av fascia du målt dem tidligere for å lette installasjonen. Holde fascia kanten av taklinjen hvor sperrene ende.

•Nail fascia til rafter ender på den øverste og nederste kanten av stykke av fascia. Fascia vil forsegle huset fra vannet kommer ned taket og dryppende i rennesteinen. Mellom bjelkelaget og fascia, er på taket av huset forseglet.

•Pass på at fascia styrene forsegle tett i sømmer og hjørner. Dette er de vanskeligste områdene å forsegle godt. Reparer endene hvis det er mistanke om å være vanntett. Arbeid rundt huset i en logisk progresjon til du når punktet der du begynte.