Hvordan installere sveis Wire fekting

September 1

Sveis wire netting gjerde er kraftigere enn andre netting gjerde, som gjør det enklere å installere. Det er ikke nødvendig å strekke gjerder som med fjørfe wire; bare dra fast og fest. Sveis wire gjerde kan installeres på bakken eller kan være delvis begravd hvis du prøver å holde ut kaniner og andre gravende dyr. Det kan installeres med trestolper eller metall T-poster, som er plassert mellom 6 og 12 fot fra hverandre, avhengig av programmet.

Instruksjoner

•Lay ut innleggene på forhåndsbestemte intervaller, ved å følge gjerdet og legge innlegg på bakken hvor de skal installeres. Dette vil sikre at du har nok innlegg og også distribuere dem der de trengs.

•Stasjon T-innlegg i bakken langs gjerdet bruker i slegge. Plass kjøring slutten på stedet der du vil innlegget og treffer den med i slegge til vask den i bakken. Hvis du treffer en stein, kan du prøve å rock innlegget litt å muligens flytte den ut av veien. Hvis dette ikke fungerer, må du fjerne innlegget og prøve igjen en tomme eller to over.

•Stasjon alle innsatsen i bakken rundt hele omkretsen av gjerdet. Måle innlegg for å være sikker på at delene stikker ut av bakken er lik hverandre og at det er nok innlegg over bakken knytte gjerdet til. Hvis du prøver å holde vaskebjørn utenfor en grønnsakshage, vil du kanskje fekting et par høyere enn ditt innlegg. Dette gjør toppen 2 fot mindre sikkert slik at når en vaskebjørn klatrer på den, gjerdet vil bøye og ofte skremme raccoon, dumping ham tilbake på bakken.

•Unroll et par feet gjerde og fest slutten på det første innlegget gjerde klipp eller 6-tommers biter av kuttet ledningen. Vikle ledningen gjennom gjerder og rundt innlegget. Bøye wire bitene og vri dem for å sikre gjerdet til innlegget. Start med bunnen på gjerdet, og Plasser en på midten og topp. Sikker med et par mer stykker i mellom å ende opp med å sikre stykker hver 8-10 inches.

•Unroll litt mer gjerde og dra den til neste post. Fest gjerdet til innlegget med gjerde klipp eller wire og fortsette prosessen på hver gjerdet innlegg før det er alt installert.