Hvordan installere & streng romerske nyanser

July 7

Hvordan installere & streng romerske nyanser

Romerske nyanser er en pull-type vindu behandling som vanligvis har en ledning til side i vinduet. Skyggen vanligvis passer innenfor vinduet casing og har veldig rene linjer. Dette gjør det praktisk for de fleste innstillingene, og pågående populariteten til Roman skyggen taler til sin allsidighet med mange stilarter av innredning. Installere en romersk skyggen ikke vanskelig, og det kan gjøres med et par enkle redskaper.

Instruksjoner

•Locate tre batten eller hodet tog for den romerske skyggen. Tre batten stilen (veldig vanlig) inneholder et stykke tre som er kuttet til å passe inn i dekselet på vinduet. Skalke kan allerede ha romerske skyggen knyttet eller skyggen fester seg til batten med krok og loop tape. Hodet rail stilen (kommersielt selges blinds) er et stykke metall som inkorporerer funksjoner batten. Hodet skinnen festes til casing med to parentesene.

•Vri din skygge ansiktet i tabellen. Toppen av skyggen skal monteres batten eller hodet jernbane. Bunnen har vanligvis en dowel klemt mellom foran stoffet og fôr. Denne plugg brukes å tynge bunnen av blinde og holde den vannrette strukturen. Ovenfor den nedre dowel, skal du se en rekke vannrett plugger eller ribbeina. Hver plugg har plast looper eller spor fordelt jevnt langs bredden av blinde.

•Knot slutten av en nylon ledningen i nederste loop. Tre snoren vertikalt opp blinde fra bunn til topp gjennom hver bue rett over bunnen løkken. Gjenta dette for hver ledning. Hvis stoffet er montert til List, vil du se skruen øyne stikker fra undersiden av List. Hver skrue øye blir umiddelbart over der en ledning framgår. Det vil være en ekstra skruen øye langt til den ene enden av List.

•Thread ledningene gjennom skruen øye umiddelbart over siste løkke plassering. Tre ledningene gjennom hver skrue øyet, beveger seg mot ekstra skruen øyet. Tre hver snoren gjennom ekstra skruen, også. Tre ledningene og tillate dem å Dingle.

•Løft opp din batten og plasser den mot undersiden av det øverste vindu casing. Skruen øynene skal vende (mot vindusposten). Skru batten i vinduet innramming lenge treskruer og en skrutrekker. (For en leder rail system, skru to brakettene på plass på hver ende av undersiden av vinduet casing. Koble foran hodet ut over forsiden av braketten og rotere hodet rail mot vinduet til den låses på baksiden av braketten.)

•Gather ledningene og driver blinde. Det bør trekke opp og ned lett og være nivå. Når du vet det fungerer riktig, lavere det slik at blinde dekker vinduet helt. Måler 8-10 inches fra ekstra skruen øyet og installere en ledningen redusering. En ledning redusering er en liten plast enhet som viser mange ledninger i en enkelt ledning.

•Legg en eikenøtt på enkelt ledning og knute. En acorn er en liten plast kopp eller dusk som passer over knuten. Dusken gjør det enkelt å finne slutten av ledningen og enklere å betjene ledningen.

Sette inn en klamp to tredjedeler på siden på vinduskarmen. En klamp er en liten to-krok metall stykke som skruene i vinduet trim eller veggen. Ledningen brytes rundt klamp å holde blinde åpen eller lukket.

Tips og advarsler

  • Mange romerske nyanser er knyttet til batten med krok og loop tape for å gjøre det enklere å manipulere skyggen. Vise barna hvordan du bruker blinde for å holde dem fra å dra på stoffet.