Hvordan installere støttemur blokker

May 11

En støttemur installeres vanligvis for å forhindre jorderosjon i et skrånende, men en nøye utformet støttemur kan legge til estetikken i et verksted eller næringseiendom. Støttemurer gjøres helles betong eller jernbane bånd, men mange huseiere velger en mer betydelig og mer langvarig design som kan oppnås ved å installere støttemur blokker. Støttemur blokker er laget av mange forskjellige produsenter i ulike størrelser og farger. Blokkene kan være laget av ekte stein eller helles fra betong i en mold spesielt laget for å etterligne utseendet av naturstein.

Instruksjoner

•Prepare en base for å legge den første raden i beholder veggen blokker. Bruk en spade til å grave en grøft minst 6 inches dyp. Samsvarer med bredden på grøften til bredden på støttemurer du planlegger å bygge. Fjerne ugress, trestubber eller store steiner fra grøften. Fjern måte løst smuss og selv ut jorden med en skitten manipulere.

•Fyll grøften med minst 3 inches av grus fyll. Pass på å bruke fine knust grus ikke mer enn en tommen inne størrelse. Spre grus hele grøften med en stor metall rake. Tamp grus ned for å gjøre det så nivå som mulig.

•Bruk en 3-pund hammer og en 3 - til 4-tommers meisel dele støttemur blokkene langs midten groove hvis de ikke kom pre delt fra fabrikken. Splitte blokkene gir dem en naturlig, grov stein utseende.

•Still 1.p i blokker på plass. Trykk hver blokk tungt inn i grus basen, og trykk øverst på hver blokk med en gummihammer for å avgjøre blokken i grus. Bruk en snekker nivå for å kontrollere at hver blokk er nivået før den går til neste blokk. Fyll ut ujevne områder med sand å sikre den første raden er helt nivå. Den første raden etablerer styrke, form og struktur av etterfølgende blokker, så ta deg tid til å få det riktig.

•Sweep skitt og rusk av toppen av den første raden i blokker med en håndholdt feiemaskin. Legge til den andre raden i blokker holdent på første rad. Motvirket den første blokken av sekundet rad av et halvt å forbløffe leddene for visuell interesse og økt stabilitet. Fortsett å sjekke hver blokk installasjon å sikre det er nivå.

•Backfill bak veggen som du installere hver rad med blokker. Hell fine grus, sand eller smuss bak støttemurer for stabilitet og lated utkjørt. Sikre hver rad med bygging lim eller en tynn mørtel base for ekstra styrke og stabilitet.

Tips og advarsler

  • Noen støttemur blokker er produsert med flens eller PIN-kode system som låser inn i et hull innebygd i toppen og bunnen av blokken.