Hvordan installere stein rundt et innlegg

January 31

Hvis du vil installere stein rundt et innlegg som landskapsarbeid du ikke kaste stein på plass en forvente det å bo. Steinen vil raskt vaske innlegg og scatter i gresset rundt innlegget. Ta tid å installere en boarder rundt innlegget og deretter ta tid å eliminere gress oppveksten rundt innlegget og gjennom steinen.

Instruksjoner

•Plasser en hage slange rundt innlegget å lage en sirkel. Endre størrelsen på slangen til du er fornøyd med disposisjonen. Spore slangen med merking maling og deretter fjerne slangen fra området.

•Shovel ut grøft rundt merking maling som måler så dypt som halvparten lengden på din murstein. Holde veggene i grøften som rett opp og ned som mulig. Grave grøften helt rundt innlegget.

•Fyll grøften halvveis med betong. Plass den første murstein i grøften lengden og i 45-graders vinkel. Sett fra overflaten av jorden alt du ser er et trekantet hjørne av murstein stikker opp. Plass hver ekstra murstein ved sist i grøften før sirkelen er fullført. Tillater 24 timer tørketid.

•Linje på innsiden av murt sirkelen med landskapsarbeid stoff. Bruke et verktøy kniv til alle nødvendige kutt. Overlappe stykker av minst 6 inches å sikre tilstrekkelig dekning. Landskapsarbeid stoffet vil hindre gress og ugress fra voksende men kan fremdeles regnvann filtrere i bakken.

•Dekk landskapsarbeid stoff med ditt valg av stein grus til nivået av grus hviler bare under toppen av murstein kanting. Hvis du velger, kan du bruke store flate steiner, som flagg stein og plasser den over stoff. Plasser hver stein slik det interlocks og skaper et mønster som passer i murt sirkelen.