Hvordan installere stein Over betong

August 9

Hvordan installere stein Over betong

Installere produsert stein over betong er ikke så vanskelig som det kan høres, forutsatt at du sikre at de to materialene er sammenføyd riktig. Uten en binding-element sprekker vil danne og steiner kan komme løs. Når riktig installert, produsert steiner over betong kan vare år, en attraktiv gangvei eller uteplass, samt kostnadene for prosjektet. Produserte steiner er vanligvis billigere enn naturstein, som det er gjort i stedet for brytes.

Instruksjoner

Sette inn et lag med 2,5-tommers galvanisert netting over betongen, sikre med betong festene. Mesh fungerer som liming agent mellom de to materialene. For å sikre betong festene, må du først borer et hull i betongen som er den nøyaktige størrelsen på din lås. Fjerne overflødig støv og rusk, så bruk en konkret spikerpistolen sette lås i hullet.

•Mix mørtel pulver med nok vann slik at du kan spre det enkelt, men det bør ikke kjøre eller dryppe. Bruke en sparkel, fordelt på et tynt lag med mørtel netting. Tillate mørtelen sette i fire til seks timer.

•Lay steinene ut nær din betong overflaten og ordne dem i mønsteret du foretrekker. Ta noen minutter å fullføre dette trinnet vil sikre at steinene er balansert størrelse, form, farger og tykkelse.

•Spread et lag mørtel ca 1 tomme tykk over ryggen for steinen og trykker den mot netting. Forsiktig vrikke steinen frem og tilbake for å sikre en god obligasjon. Installere neste stein ca en fjerdedel tomme fra den første, etterlot et lite gap mellom dem.

•Continue installere steinene på samme måte, spre mørtel over på baksiden av hver og trykker den mot mesh. Prøv å holde sprekkene mellom steinene som uniform som mulig.

•Grout mellom steinene med mørtel. Igjen, mørtelen skal blandes med nok vann til å være arbeidet lett, men være solid nok ikke å kjøre eller dryppe. Fylle en fugemasse bag tre fjerdedeler med mørtel sammensatte, kronglete toppen av slik at mørtelen inni. Holde posen omtrent en halv tomme over steinene og klem forsiktig å fylle gapene mellom dem med mørtel. Tillate mørtelen sette i to timer.

•Fjern overflødig mørtel fra kantene på leddene med et metall slående verktøy. Trykk forsiktig verktøyet i hullene å fjerne luftbobler fra mørtelen og sikre at leddene er fylt helt. Tillate mørtelen å sette en annen fire timer.

•Sweep steinene med en myk kost glatt og fjerne løs mørtel fra leddene. Dette vil gi leddene en selv utseende. Kosten kan også brukes til å fjerne eventuelle mørtel som har fått på steinene.