Hvordan installere spindler på hånd rekkverk?

May 12

Hvordan installere spindler på hånd rekkverk?

Trapp rekkverk ser mer elegant og gir mer sikkerhet med tillegg av spindlene. Du kan kjøpe spindler fra et tre å butikk der håndverkere vil tilpasse dem til å imøtekomme forespørselen. Velg en bredde og størrelse for spindlene som passer med den i ditt hjem. Gjøre spindler smalere enn rekkverket å sikre en optimal tilpasning og beste titt. Installere allerede snudde spindler er en enkel måte å fullføre trapp jernbane prosjektet.

Instruksjoner

•Determine hvordan Fjern du spindlene. Måle og markere toppen og bunnen rekkverk med en blyant å indikere hvor spindler vil gå.

•Measure omkretsen av spindlene. Bruke en ruter for å skjære et hull i topp skinnene en halv tomme større enn omkretsen av spindelen. Lage et hull som er 1 og 1/2 inches dypt i den nederste skinnen og 3/4 inches dypt i den øverste skinnen.

•Measure høyde fra den øverste skinnen til bunnen. Legge 2 and1/4 inches til dybden av hullene i skinnene. Skjær bunnen av spindelen med en sirkelsag tilsvarer dette målet.

•Squirt trelim til et hull i den nederste skinnen. Skyv spindelen i tilsvarende hullet på den øverste skinnen. Plass spindelen i lim-fylt nederste hullet. Kontroller om spindelen er nivå og justere deretter. Tillat trelim tørke før nesten angitt.

•Squirt tre lim inn i hullet på toppen av skinnen og presse toppen av spindelen i hullet. La limet tørr. Gjenta prosessen for spiler langs hele rekkverket.

•Fyll noen hull i rekkverket med tre kitt. La på kitt tørr. Sand tørket putty med fine korns slipepapir å glatte noen ujevnheter. Tørk bort sliping støv og flekker eller male på kitt å matche resten av trapp jernbane og spindler.