Hvordan installere speilet dører

March 28

Speil er viktige verktøy i huset samt dekorative stykker. En speilet dør kan legge en ny dimensjon til et hjem som et verktøy for klar til å gå på jobb, skole eller ute på byen. Installere en speilet dør krever noen forskjellige hensyn som en vanlig dør ikke krever.

Instruksjoner

•Measure dørkarmen. Bruke et målebånd, registrere nøyaktig bredden og høyden på døren. Være sikker på å vite tykkheten av døren. Hvis det er en dobbel-dørs oppsett, noter hvis begge dører er identiske eller hvis en er av settet av den andre. Mål hvor døren knott og dens døren jamb ligger.

•Fjern gamle døren om nødvendig. Bruke en flat-skrutrekker, fjerne hengsel bolter og hengsel skruene. Dette vil frigjøre stede døren fra rammen. Vær forsiktig døren riktig plassert eller har noen klar til å holde det som det løsner.

•Kontroller at speilet døren passer spesifikasjoner. Når forbereder installasjon speil døren, være sikker på at det tilfredsstiller størrelsen perfekt. Mål hvor døren jamb og døren knott, og kontroller at det samsvarer med de respektive stedene mottar rammen.

•La beskyttende bryting på speil mens du installerer. Speilet dører kan komme med beskyttende boble innpakning og bølgepapp å ivareta sikkerheten av glasset. La dette på stund installere, som døren kan skifte vekt og komme i uventede kontakt med vegger, hjørner og andre objekter.

•Installer. Bruker flate-skrutrekker, kø speil dør med hengsler og skru enten døren i gjeldende hengsler eller nye hengsler hvilke kanskje eller kanskje ikke har kommet med døren. Installere topphengsel og deretter siste hengselet justere døren. Ferdig med midten hengslenes installere. Teste dørens åpning og lukking.

Tips og advarsler

  • Kontroller at speilet døren samsvarer med målinger
  • Vær forsiktig med glassplaten