Hvordan installere slippe taket

May 17

En slippe taket er et metall rutenett som stopper fra opprinnelige taket med metall ledninger. Rutenettet har takplater. Dette er en fin måte å redusere høyden på høye tak for å spare på energikostnader. Det er også en fin måte å skjule overliggende avløp endringer som ikke passer inn i taket. Forvent installasjonsprosessen å ta en full helg og ansette en venn til å hjelpe deg med å installere alt. En annen person vil gjøre oppgaven enklere.

Instruksjoner

•Measure kvadratmeterantallet for rommet på høyden hvor du vil slippe taket å hvile. Bruke et målebånd og ta for å sikre nøyaktighet i målinger.

•Få rommet for å skalere på millimeterpapir. Bestemme om du vil bruke 2-av-2-fots plassen fliser eller 2-av-4-fots fliser. Den første typen krever mer arbeid når du installerer metall rutenettet. Bruk kvadratmeterantallet og tegningen for å bestemme kravene totale veggen trim, pluss viktigste tee, cross tee og fliser.

•Sikker veggen trim vegger. Trim er strimler av metall bøyd i 90-graders vinkler lengden. Ene siden av trim sikrer mot veggen og den andre siden fungerer som en lip for å holde brikkene på plass. Når fullført, har du en ring av trim rundt i hele rommet på samme nivå. Plasser en nivå posisjon trim mot veggen og fest den med skruen eller nagle. Hvis du vil klippe stykker av trim til lengde, bruk en skarp mestring så eller baufil.

•Skjære viktigste tees lengde så de hviler på leppene til trim bitene. Viktigste tees har en opp-ned T-Form. Den flate delen av T hviler på trim stykker mens det vertikale havn har hull for tilkobling suspensjon ledningen. Den flate siden t fungerer også som en lip å holde brikkene. Installere viktigste tees 2 fot fra hverandre over den bredeste delen av rommet.

•Thread øye bolter i opprinnelige taket rett over viktigste tees hver 12 til 24 inches.

•Tie en metalltråd til hver eyebolt, Knytt den andre enden av kabelen til hullene i viktigste tees. Dette sikrer viktigste tees bli stoppet og trim brikkene ikke bære vekten av taket.

•Plasser korset tees hver 12 eller 24 inches mellom viktigste tees, avhengig av din brikke. Korset tees har klipp i hver ende på hull på de viktigste tees.

•Thread øye bolter i opprinnelige taket rett over tvers tees hver 12 til 24 inches.

•Tie en metalltråd til hvert øye bolt du installert i trinn 8, Knytt den andre enden av kabelen hullene i kryss tees. Igjen, Dette sikrer tvers tees bli stoppet og trim brikkene ikke bære vekten av taket.

•La flisene opp mellom innramming og opprinnelige taket, og lavere flisene på innramming. Brikkene passer inn innfelte leppene på tees. Eventuelt kuttet fliser størrelse med skarpe verktøyet kniv slik at de passer til innramming.