Hvordan installere slagg blokkere lister på en bobil

April 6

Hvordan installere slagg blokkere lister på en bobil

Vinyl lister er en vanlig valget for mobile hjem eiere, men det trenger ofte reparasjon og vedlikehold. Ønsker du en fast barriere å holde barn, dyr og alt fra hjemmet, er slagg blokkere lister det beste alternativet. Slagg blokker kan installeres som en murvegg langs grensen til ditt hjem.

Instruksjoner

•Clear bakken under din bobil av rusk. Eventuelt grave en grunne grøfter i bakken for å fjerne gress og ugress fra installasjonsområdet.

•Lay ned et lag av stein Breivik som grunnlag for den slagg blokkere lister. Tamp grus ned med tamping verktøyet eller flatt blad spade.

•Mix en pose med sement mørtel i en trillebår og Påfør et lag til grus foundation med en morter sparkel. Angi den første slagg blokken i mørtelen og trykk øverst for å løse det i betongen. Påfør et lag med mørtel ved siden av slagg blokken med sparkel, og deretter stakk neste slagg blokk ved den. Trykk denne blokken ned med håndtaket på murskje.

•Continue å legge slagg blokker langs hele hjemmet som du i trinn 3 til du har bygget den første raden i dine lister.

•BEGIN neste rad. Bruke mørtel til toppen av slagg blokken. Plass et halvt kvartal på, trykke det på plass med sparkel håndtaket. Nivå blokken med en mur, og gjenta deretter før du har fullført andre rad. Fortsette å bygge rader opp til toppen av hjem støtte.