Hvordan installere skuff Rails

September 7

Erstatte gamle skuff rails er en måte å bringe tilbake funksjonaliteten til gamle cabinetry. Skuff rail kits er tilgjengelig på jernvareforretninger og med all nødvendig maskinvare. Før du installerer skuff skinner, er det lurt å fylle i noen hull igjen av tidligere maskinvaren. Fylle disse hullene med tre kitt og sand området med en fin-korns slipepapir.

Instruksjoner

•Separat skuffen og statsråd stykker av hver skuff rail. Trykk kategorien og skuff skinnen med tommelen og lysbildet skuff stykke av skap stykket.

•Measure bunnen av skuffen opp 1/8 tommer på siden med et målebånd. Tegne en linje på siden av skuffen fra tilbake til forsiden med blyant på 1/8-tommers målingen.

•Plasser én skuff oversiden av jernbane på siden av skuffen. Fronten skal være 1/8 tommer fra baksiden av skuffen ansiktet og nederkant bør være 1/8 tommer fra bunnen. Merk siden av skuffen på linje 1/8 tommer fra baksiden av skuffen ansiktet. Skuff ansiktet er fronten av skuffen. Dette vil være plasserer foran nederst i skuffen stykke skinnen.

•Plasser skuff stykke skinnen på siden av skuffen, stille opp nederst foran hjørne til 1/8-tommers merke og posisjonering bunnen av skinnen på linjen. Fest skinnen til skuffen med de medfølgende tre skruene. Gjenta denne prosessen for den andre siden av skuffen.

•Plasser høyre regjering rail stykket i skuffen kabinett med foran flush til kanten av kabinettet. Mål fra bunnen av åpningskanten opp 1/8 tommer. Line bunnen av skapet skinnen på mark og fest med tre skruer og en Phillips-skrutrekker. Plasser en torpedo nivå på skap rail stykket og løft opp bak på kabinettet rail stykket før det er nivå. Gi den regjering rail stykket i regjeringen med medfølgende tre skruene. Gjenta for venstre side av skuffen kabinett.

•Plasser bak på skuffen inn skuffen åpning, kø skuff skinnen med kabinett skinnen. Skyv skuffen skinner i regjering ut til skuffen lukker fullstendig. Dette vil engasjere den låsing fanen å holde skinnene sammen.