Hvordan installere skuff glir på gamle skuffer

September 3

Gamle skuffer har ofte kvalitet treverk inkludert tre skuff glir. Skuff sidene er hakk for å skyve over glir. Glir er montert på innsiden sider av skuffen åpnes. Installere nye skuff glir for din gamle tre skuffer å holde dem i god stand. Gamle skuff glir kan bli slitt over tid og byttes. Skuff glir er festet på innsiden sider av skuffen åpningene med tre skruer for enkel justering og erstatning. Fullføre prosjektet med lime voks for glatt glir skuffer.

Instruksjoner

•Fjern skuffer fra skuffen åpnes og sett dem til side. Nå inne skuff åpningene og skru de eksisterende skuff glir med en skrutrekker. Fjern de eksisterende glir fra skuffen åpningene.

•Plasser én erstatning skuff glir i skuffen åpnes samtidig i samme posisjoner som glir du fjernet. Stasjonen skruene som følger med erstatning glir gjennom monteringshullene i glir inn skuffen åpnes sider med en skrutrekker.

•Sørg skuffer foran deres respektive skuff åpninger. Skyv kanalene i sidene av skuffene over de nye skuff glir og presse dem stengt. Åpne og lukke skuffer å sørge for at skuffer er justert. Løsne skruene på noen skuff som du har problemer med drift og justere glid opp eller ned litt og trekk til skruene.

•Fjern skuffer og gni lime voks inn i tre skuff glir og spor i skuffer med en klut fille. Dette vil hjelpe skuffer åpne og lukke med letthet. Erstatte skuffer til deres respektive skuff åpninger.

Tips og advarsler

  • Bruke en ny strøk lime voks glir og plasser i din gamle skuffer på anledningen til å holde dem i god stand.
  • Bruk vernebriller når en skrutrekker til å hindre skade.