Hvordan installere skrå mur kanter

October 3

Hvordan installere skrå mur kanter

Skrå mur kanter fremkaller en følelse av en historisk hage flowerbed, med tips av murstein vokter mykheten av blomster. For å opprette denne tidløse kanter behandling, er det lurt å drapere en tom slangen langs kanten av blomsterbed opprette myk, buede linjer mellom gresset og senger. Murstein kanter vanligvis varer i mange år, så du vil din blomsterbed å være den riktige størrelsen for hjem og stor nok for fremtidige størrelsen på noen voksende busker. Merk linjene på den nye sengen med landskapet maling, og du er klar til å starte installere din murstein.

Instruksjoner

•Dig en grøft 8 inches dyp og 6 inches bredt langs perimeteren hvor du vil installere din nye kanter. Velg eldre solid murstein med litt variasjon og mykere avrundede hjørner for beste utseende. Plasser stabler av murstein utenfor din grøft hver 2 fot.

•Fyll grøften med 5 inches spille sand. Trykk første murstein ned i sanden. Vidvinkel murstein til høyre 45 grader og litt mot blomst side av sengen. Fyll sand rundt på sidene av murstein akkurat nok til å holde det i posisjon. Bruke en hand murskje å posisjonere andre murstein slik det lener seg på siden av den første murstein. Bruk en nivå for å presse andre murstein i sanden på samme høyde som første murstein. Fordi blomsterbed og jord ikke vil være nivå, bruker nivået som en konstruksjon og måle fra jord til tuppen av murstein hver fot så som følger murstein kanting konturene av land jevnt.

•Backfill rundt klossene når du har fire eller fem på plass for å låse murstein i posisjon. Bruk en jord stempling verktøyet for å trykke sand og jord mot sidene av klossene når du har installert kanting. Ikke forstyrr plasseringen av murstein. Hver murstein skal to tredjedeler begravd under jord nivået når du er ferdig.

•Legg mulch på blomst side av mursteinene hindrer ugress vekst.

Tips og advarsler

  • Prøv å holde en tomme eller to plass fra vekst utkanten av plenen til murstein å gjøre klippe og kanter langs murstein lettere og renere.