Hvordan installere skjøting Sand

April 16

Hvordan installere skjøting Sand

Skjøting eller polymere sand brukes til å fylle fugene mellom pavers eller steiner i stedet for mørtel. Sand inneholder en komponent som, når aktivert, beskytter det på plass. Herdet sanden kan steinene å flytte sammen med endringer i jord uten sprengning eller tungt. Det blokkerer også anlegget fra spretter opp gjennom fugene mellom steinene. Installere sanden er lettere enn mørtel installasjon.

Instruksjoner

•Lay utleggermaskin eller stein overflaten som normalt, plassere materialet på en seng av sand med mellomrom mellom hver individuelle stein å tillate overflaten bevegelse uten drivende. Installere edge begrensninger rundt asfaltert overflaten for å holde steinene i de angitte plasseringene.

•Spread et lag av polymere sand over overflaten av steiner for hånd eller med en spade. Spre sanden jevnt å tillate for enklere plassering i leddene.

•Sweep sand i leddene stive-bristled kosten. Fyll fugene helt til nivået av stein topper. Også fylle kantene mellom steinene og edge begrensninger.

•Tamp ned steinene med en vibrerende plate komprimator. Kjøre komprimatoren over overflaten for å tvinge sanden dypt i leddene. Som du tamp ned, vil sand komprimere, forlater åpen plass langs toppen av leddene.

•Spread et ekstra lag av sand over stein overflaten og feie den i leddene opprettet med den tamping. Tamp igjen med komprimatoren. Gjenta til tamping lenger skaper rom på leddene.

•Sweep noen overflødig sand fra toppen av steinene. Noe sand igjen på plass vil holde seg til steinen når aktivert, marring den visuelle virkningen av steinene.

•Soak overflaten av det asfalterte området fra en hageslange. Våt sand i leddene. Vannet aktiverer polymere sand, tvinger den til å stivne i stedet slik at nedbør og vind ikke klart leddene. Bruk vann fra høy poeng av overflate arbeider nedover eller strukturer for å vaske bort noe sand igjen på overflaten. Tillate sand for å kurere i 15 minutter. Fukt overflaten igjen. Vente 24 timer for sand vil harden før du bruker overflaten.