Hvordan installere skifer på behandlet terrassebord

December 11

Hvordan installere skifer på behandlet terrassebord

Installere heller på dekk din behandlet tre er ikke så vanskelig som det kan høres først, men det er tidkrevende. Fordi hellene er så tunge og steiner og mur rundt dem er utsatt for sprekker og brekker om undergrunnen er ustabil, er det nødvendig å forsterke dekket før du legger heller. Følgende forholdsregler sikrer at skifer dekk vil vare i mange år med minimal skade påført av installasjonsprosedyrer.

Instruksjoner

•Apply en perle av tre festes til hver planke av dekk bruke en fuger pistol, og så lå 1/2-tommers tykke kryssfiner ark over hele overflaten av dekk. For ekstra sikkerhet, spiker hjørnene, sider og midten av hvert ark av kryssfiner på plass, med totalt ni negler per kryssfiner ark. Legge et ekstra lag 1/2-tommers tykke kryssfiner ark på dekk, men gjør de kryssfiner ark kjøre i motsatt retning av det første laget av kryssfiner ark. Ark som du brukte for det første laget etter samme installasjon retningslinjene for andre lag av kryssfiner.

•Plasser heller på kryssfiner arkene, legger dem i ønsket formasjonen. Ikke bruk mørtel. La 1/4-tommers til 1/2-inch mellomrom mellom heller. Selv om ikke alle områder må være nøyaktig samme størrelse, gjøre dem omtrent samme størrelse.

•Kombiner 2 1/2 deler mur sand med en del Portland sement i en trillebår til begynner å blande en bunke med sement mørtel. Sakte Legg en del vann til de tørre ingrediensene, blande mørtelen av presser og trekke en hakke gjennom ingrediensene. Fortsett å blande inntil sement mørtel en gjennomførbar konsistens og ser ut som tykk kake batter.

•Fjern en skifer ved hjelp av en tuck peker, skyve poenget med tuck pekeren under kanten av stein og løfte tuck pekeren. Dempe kryssfiner under skifer litt med en liten mengde vann. Vann hjelper sement mørtel stikke.

•Spread et 1/4-tommers lag sement mørtel på kryssfiner med en stål murskje, og forsiktig trykk i skifer i mørtelen å sikre at det bygges inn i blandingen. Bruk en svamp forsiktig på toppen av skifer for å fjerne overflødig mørtel fra den skifer overflate.

•Sett den andre heller til kryssfinér bruke den samme fremgangsmåten du brukte i trinn 4 og 5. La mellomrom mellom heller. La sement mørtel tørke seks eller flere timer.

•Mix en ny gruppe med sement mørtel med mindre vann. Denne mørtel må være relativt tørt slik at den holder formen når du mold den med hendene hansker. Bruk stål murskje for å trykke sement mørtel i mellomrommene mellom heller. Trykk ned fast for å fjerne luftbobler i områder. La sement mørtel å stivne litt, ca en time.

•Fjern sement mørtel fra ansiktet av heller med en svamp. Bruk mye vann i din svamp først å glatte leddene og gi steinene et polert utseende. Gå over steinene igjen med bare litt vann i svamp å fjerne resten av mørtelen fra ansiktet av heller. Tillate mørtelen til tørre over natten.

•Prepare en gruppe av mur renere etter produsentens anvisningen. Vanligvis en del renere å 10 deler vann brukes, men den varierer blant merkene. Børste mur renere på heller med maling roller eller pensel, og la den til å sette på heller i ca to minutter. Skyll renere av heller med masse vann, fjerne renere og overflødig mørtelen.

Omsorg for skifer dekk ved å feie det og regelmessig skylle den med vann.