Hvordan installere sement Fiber styret

January 16

Hvordan installere sement Fiber styret

Installerer sement fiber styret i områder som er utsatt for betydelig fuktighet, er inkludert kjøkken og bad, en måte å beskytte tre innramming i disse områdene. Konvensjonelle gips absorberer fuktighet lett og fuktighet-resistente gips er ikke så holdbare som sement fiber styret. Installasjonsprosessen for sement fiber styret er litt mer involvert enn gips installasjon, vil det hjelpe gjøre ferdig fliser prosjektet sist og har et mer profesjonelt utseende.

Instruksjoner

•Sett en plast damp barriere, bruker en stifting gun og kramper i området der du vil installere sement fiber styret. Denne ville hjelpe beskytte treplanker som fuktighet siver bak sement fiber styret. Bruk et produkt som er spesielt designet for å være en damp barriere, ikke plast sheeting som ikke er utformet for bruk.

•Skjære sement fiber styret størrelse ved hjelp av en sirkelsag med karbid blad. Karbid bladene er utformet for å skjære gjennom sement fiber styret. Hvis du skal kutte sement styret innendørs, bruke gips kniv med karbid blad for å score sement styret der den trenger å bli kuttet. Bruk press på baksiden av sement langs scoring og styret bør bryte ren. Buet områder eller hull nødvendig for rørleggerarbeid kamper kan bli kuttet med drill eller puslespill.

•Installer sement fiber styret ved hjelp av en drill og fuktighet-resistente skruer plassert ca 8 inches fra hverandre. La et gap av 1/8 tomme mellom stykker. For sement fiber styret som er installert i et badekar, bør 1/4 tomme mellomrom stå over badekaret for å holde fuktighet fra wicking mellom sement styret og dampsperre.

•Seal gapene mellom brikkene med silikon reparer. La caulk tørke før flislegging sement fiber styret. Installere caulk nøye slik at det ligger i nivå med sement fiber styret og ikke bule eller opprette en ujevn overflate.

Tips og advarsler

  • Sement fiber styret kommer i forskjellige tykkelser. Velge tykkelse som passer for fliser jobben.
  • For sement fiber styret ledd som oppfyller med gips, kan Toving under damp barriere opprette en plan overflate; Husk å holde ruten tykkelsen i tankene når du fastslår Toving er nødvendig.
  • Bruke en sirkelsag for å kutte sement fiber styret kan lage masse støv og kan være spesielt vanskelig på så motoren.
  • Sement fiber kan ikke være malt og må flislegges. Følgelig bør utvises måle området flislegges nøyaktig.