Hvordan installere Scratch pels for produsert stein

March 9

Hvordan installere Scratch pels for produsert stein

Montere kledning i bygningen som kryssfiner eller sement bord over stenderne. Dekk med bygging papir og wire lekte før bunnen frakken for produsert stein. Ledningen støtter mørtelen i scratch pelsen og reduserer sprekker og frakturer i mørtelen under sesongmessige skiftende av bygningen. Wire lekte kreves ikke på solid overflater, for eksempel murstein, betong blokken eller overflater som allerede har wire lekte, som stukk. Etter ferdigstillelse av den bærende strukturen, eventuelt installere scratch frakken for produsert stein.

Instruksjoner

•Mix mørtel etter pakken retninger i en 5-gallon bøtte eller en trillebår, avhengig av prosjektet. Husk å skrape sidene og bunnen av beholderen til bland alle mørtel pulveret inn i blandingen godt.

•Start fra et hjørne. Spre en enda lag med mørtel som er ca ½ til ¾ tomme tykk på veggen med den flate siden av en mason's murskje.

•Scratch denne lag med mørtel med en hånd rake eller mason scratcher med vannrette streker så overflaten ikke er glatt. At den scratch strøk tørke i minst 48 timer.

Tips og advarsler

  • Hvis mørtel blandingen er tørking for fort eller falt av veggen, blande litt mer vann til mørtelen. Hvis mørtel blandingen er skyve ned veggen, bland litt mer tørr mørtel blanding til mørtelen.
  • Plass bøtte på betong blokker eller i en trillebår å redusere bøying og påfølgende rygg belastning.
  • Overflaten skal være ren og tørr før du installerer scratch pelsen, eller avlyse pelsen ikke vil følge riktig.