Hvordan installere Rubbermaid skapet hyller

August 9

Hvordan installere Rubbermaid skapet hyller

En måte å redusere rot og organisere garderoben er å installere Rubbermaid skapet hyller. Skapet hyller er en enkel design med to parentesene og en flat hylle. Rubbermaid skapet hyller systemet bruker spor som har flere justering hull slik at du kan plassere sokkelen på flere ulike høyder. Den beste måten å installere skapet sokkel er å finne to veggen studs på bakre veggen. Sikre i veggen studs bidrar til å sikre at sokkelen spor ikke dra ut av veggen på grunn av vekten på hyllene.

Instruksjoner

•Fjern klærne som henger på skapet stangen og annet innhold som er i form av tilgang til bakre skap veggen.

•Locate stenderne bak skap veggen med en stud finder på høyden du vil installere hyllene. De fleste elektroniske stud utleie har en knapp på siden for å slå på enheten. Plasser stud finder mot veggen og sakte skyve det vannrett til det piper eller lyser opp en indikatorlampe. Merk stud plasseringen og finne andre stud på samme måte.

•Plasser en av vertikal spor oppreist på veggen over en av stenderne. Loddrett sporet er de rette stykkene som har spor for hylle parentesene. Plass en 4-fots nivå på siden av sporet for å sikre at den er nivå. Sett inn en blyant gjennom to monteringshullene merke hvor montering på veggen. Fjerne spor fra veggen.

•Drill pilot hull på to merkene med litt som er litt mindre i diameter enn monteringsskruene. Plass loddrett sporet mot veggen, stille opp sporet monteringshuller med pilot hull i veggen. Sikre sporet til veggen med monteringsskruene og en Phillips-skrutrekker.

•Plasser andre loddrette sporet over tilstøtende stud. Plass nivået over toppen av begge sporene slik at sporene er på samme høyde. Holde andre loddrette sporet og plasser nivået på siden av sporet til nivå det. Merk monteringshullene som du gjorde for første spor.

•Kontroller din pilot hull og sikre den andre sangen som du gjorde i forrige spor. Fest en av spor sokkel parentes i en loddrett sporene. Hylle parentesene har faner som passer inn i sporene på loddrett spor. Plasser braketten på høyden du vil sokkelen, og trykk toppen av braketten inn i sporet sporet med en hammer.

•Sett andre hylle braketten til motsatt loddrette spore på samme høyde som først. Sett sokkelen på sokkelen parentesene. Noen Rubbermaid hyller bruk skruer til å feste sokkelen til braketten, mens andre sokkelen bare sitter på braketten. Hvis din har de sokkel-skruene, inn skruene gjennom bunnen av braketten brettet med en Phillips-skrutrekker.

Tips og advarsler

  • Hvis du ikke finner to veggen studs kan du montere sporene bruke skifte bolter.