Hvordan installere rør for en godt trykket Tank

March 1

Hjem med bolig brønner lette ofte bruk av en nedsenkbar godt pumpe. Siden en godt pumpe slår på og av, installeres vanligvis en trykket tank for å regulere vanntrykket i hjemmet. Riktig installasjon av disse tankene og deres medfølgende tilbudet-rør vil være avhengig av mange variabler, men for de som tenker på eller byttet ut egne tanken, her er en rask oversikt over hva innebar.

Instruksjoner

Hvordan installere rør for en godt trykket Tank

•Determine hvor å sted din tank press. Optimale steder er i en kjeller eller crawlspace et hjem. Tanker kan også plasseres ved siden av brønnen hvis et egnet avlukke er bygd. Tanker plasseres mellom kilden godt og hjem. Det anbefales at tanken er plassert på en stabil overflate som en dannet betongplate eller helles betong underetasje. Hvis ligger i en kjeller eller crawlspace, må press tanken lå det nærmeste punktet til brønnen når mulig. Høyst trykket tank vil også kreve en strømforsyning.

•Purchase en passende tank for bestemt system og nasjonale innstillinger. På grunn av en rekke alternativer varierer tanker i størrelse og kapasitet, og bestemte installasjonskravene. Husk, om de installeres av en profesjonell eller et hus, alle tanker må samsvare med lokal VVS/bygning kode. Når tanken er på stedet kan du begynne med installasjon.

•Still nye tank i forhåndsvalgt stedet, husk at det ligger flatt på sin base og ikke vingle eller SKIFT. Fall shim under tank eller nivå overflaten etter behov. Hvis en eldre, knust tank er allerede på plass, må den fjernes. Dette gjør du ved å kutte eksisterende rørene ved tanken. Hvis du fjerner en gammel tank, må du ha ekstra varme på hånden i tilfelle må du utvide gjeldende rørene for nye akvariet.

•Hvis ikke allerede på plass, installere rør fra godt hodet (pumpe) til press tanken som kreves av lokal kode. Bestemt type rør varierer men PVC, kobber og galvanisert er vanlige alternativer. Bland ikke rør typer. Vær sikker på avreise masse varme fører til press tanken. Rørene skal legges så rett som mulig uten skarpe svinger eller kinks. Når rør er på plass, kan du installere en vann cutoff ventil nær press tanken. Noen modeller kan også kreve en trykkreduksjonsventil. Hvis akvariet befinner seg innen/under hjemmet, ikke "begrave" supply linjen før det har blitt inspisert (hvis nødvendig).

•Prepare press tanken som anbefalt i installasjonshåndboken. Prosessen vil variere, for noen tanker vil ha "tank-tee" forhåndsinstallert – andre vil ikke. Når tanken er utarbeidet, knytte innkommende vannforsyningen linje til innløpet side av trykket tank. Sett i en kjele avløp på forsiden av tee (hvis nødvendig) og fest utgang (eller huset) ved uttaket siden av tee. Kontroller alle tilkoblinger er å unngå lekkasjer. Angi tank press riktig PSI (varierer etter tank). Koble alle elektriske ledninger. Teste for riktig funksjon som anvist i håndboken. Igjen, må systemet inspisert etter behov.