Hvordan installere romersk nyanser med en innvendig montere

October 14

Romerske nyanser kan virkelig kle opp et vindu og legge til innredning av et rom. Hvis du vil installere romersk nyanser i vinduets casing bare krever grunnleggende ferdigheter og verktøy. Dette er et stort prosjekt alle med et godt øye og en stødig hånd kan gjøre. Innen minutter, kan et rom gå fra kjedelig å vakre.

Instruksjoner

•Hold en snekker nivået i toppen av vinduet casing etter nivå. Når installert, må skyggens headrail være på nivå. Hvis bilderammen ikke er nivået, må shims brukes under installasjonen.

•Plasser og hold skyggen med headrail tømme mot toppen av vinduet casing. Sjekk for nivå én gang. Tillate blinde å senke og kontroller som er riktig lengde og at det er ingenting å forstyrre det er glatt senke og heve operasjon.

•Løft skyggen og hold den på plass og bruke en blyant og gjøre små referanse merker gjennom små runde hull, ikke spor hullene, av headrail på vinduet casing. Angi skyggen til siden.

•Drill 1/16 tommers pilot hull inn i vinduet huset på henvisningen merkene. Holde skyggen på plass og fest headrail til vinduskarmen med 2 tommers tre skruene som tilbys. Hvis en shim er nødvendig, hold den på plass mens stramme skruene.

•Kontroller for forsvarlig drift av låsemekanismen og løfte ledningen justering. Å løslate låsemekanismen og heve eller senke skyggen, trekke heisen ledninger i en vinkel mot midten av skyggen. Låse skyggen i en bestemt høyde, setter låsemekanismen ved å trekke heisen strømledninger på en vinkel til den ytre kanten av skyggen. Hvis skyggen ikke lavere og øke jevnt, sjekk under valance å se hvis heis ledningene er riktig justert på trinser.

•Hold ledningene ute av rekkevidde av små barn og kjæledyr. For å hindre barn i å få sammenfiltret i ledningene og for å hindre kvelning, koble ledningene sammen, klær bruk pins, klemmer eller tie-backs.

Tips og advarsler

  • Hvis du skal montere nyanser til metall, pre bore hull og bruke kort metall skruer.
  • For å montere nyanser Wallboard AS eller plast, pre bore hull og bruke veggen ankere eller skifte bolter.