Hvordan installere romersk kraner i badekaret

March 5

Hvordan installere romersk kraner i badekaret

Roman badekaret fixtures er atskilt fra sin base, og hver tappekran lampen er atskilt fra hverandre. Badekar med romerske inventar gir et rent utseende. Det er mulig å bytte ut eller installere romersk inventar i badekaret oppdatere utseendet på badet. Alt som trengs er noen verktøy, og du vil spare penger ved å gjøre det selv.

Instruksjoner

•Shut av vanntilførselen til vannet ventiler ved å slå håndtaket til høyre. Vannet ventilen ligger vanligvis i dusjen i et tilstøtende rom eller i kjeller.

•Åpne kraner å tømme ut noe vann i linjene. Deaktivere kranene og finne festeskruene på baksiden av hver gjenstand. Bruk Allen fastnøkkel til å fjerne skruene ved å vri dem. Dra i spaken av tappekran cartridge. Det vil være en trim vri under håndtaket; trekke den av, også.

•Fjern mutteren som festes patronene til kranen håndtere avløp ved å vri den med en skiftenøkkel. Skyv de nye blekkpatronene i stedet der den gamle var. Kontroller at "HC" på toppen og det bør lås på plass. Erstatte mutteren ved å stramme det med en skiftenøkkel.

•Plasser trim ringen rundt kranen håndtere avløp og sette den nye pakningen under trim ringen. Plasser de nye tappekran håndtakene over blekkpatronene. Skyv på kranen håndtak til de sitte over blekkpatronene og trimme ring. Fest festeskruene med Allen fastnøkkel.

•Løsne festeskruen som inneholder gamle kranen tut samlingen badekar med en Allen fastnøkkel. Trekk tut og trim ring fra badekaret. Fjerne mutteren som festes tut omkasteren til badekaret med en skiftenøkkel. Trekk omkasteren fra avløp.

•La en ny omkasteren i gamle sin plass og fest den med mutteren ved hjelp av skiftenøkkel. Angi pakning og trim ring rundt omkasteren. Plasser den nye tuten over omkasteren og fast trykk til tuten dekker omkasteren og trim. Fest tuten med beholde skruen.

•Vri vannforsyningen til badekaret igjen.