Hvordan installere Roller persienner

August 2

Hvordan installere Roller persienner

Har du hatt problemer med å holde rommet kul i sommermånedene? Kanskje du har problemer med å se TV satt under visse deler av dagen? Eller kanskje du bare kan være en av dem som tilfeldigvis har en meget sosiale nabo, som bare synes å ha sin nysgjerrighet caps på. Vel, vil denne artikkelen hjelpe deg å fjerne noen av disse problemene. Du vil lære hvordan du installerer en berg-skyggen og velger den rette som best passer dine behov.

Instruksjoner

Hvordan installere en vinduet Roller skygge

•Først må du bestemme om du ønsker å montere din roller skygge på innsiden av vinduet (jamb til jamb) eller på utsiden (braketten til parentes). Hvis du gjør en innvendig mount, må du angi bredden og roller skyggen som du må kjøpe. Ved å gjøre at du måle innsiden av vinduet på tre steder; toppen, midten og bunnen. Du tar den minste bredden fastsette bredden av din skyggen. Du må velge den minste bredden så din skygge kan operere problemfritt som du heve og senke den. Må du måle lengden av vinduet fra den lengste delen av vinduet, for å avgjøre din skygge. Hvis du gjør en utenfor mount, som er den enkleste av de to alternativene for montering. Du må bestemme hvor din roller skyggen å begynne på toppen av vinduet og langt utenfor vinduet du vil komme fra sidene. Mange folk ønsker for å sette opp nyanser å holde solen kommer og ofte ønsker å dekke det som kalles "lys streiken," der avhengig av hvilken del av dagen det er solstrålene vil unnslipper gjennom sidene av skyggen.

•Når du bestemme hvordan du skal montere din vindu nyanse og har kjøpt skyggen. Du må montere din skyggen ved å installere vinduet parentesene som vanligvis følger med skyggen. Basert på montering av ditt valg, vil avgjøre hvor du plasserer din parentes.

•For en innvendig montere; roller skyggen, når montert må ikke kontakt med toppen av vinduskarmen, eller andre hindringer når hevet og senket. Før du installerer parentesene, må du plassere mount parentes i vinduskarmen. Klammeparentesene må justeres og på hverandre. Når skyggen er installert bør den flytte fritt mellom parentesene.

•For en utenfor mount; roller skyggen, når montert må ikke kontakt med toppen av vinduskarmen, eller andre hindringer når hevet og senket. Før du installerer plasser parentesene, mount parentes utenfor bilderammen, fjerne alle hindringer. Klammeparentesene må justeres og på hverandre. Når skyggen er installert bør den flytte fritt mellom parentesene, må du tillate 1/8" ekstra avstand mellom parentesene, slik at mekanismen vil rotere fritt.

• Det er også en tredje mulig å montere din skygge og dette kalles en "takmontering." Dette er en annen form for "utvendig montasje." Roller skyggen, når montert må ikke kontakt med toppen av taket eller eventuelle andre hindringer når hevet og senket. Når du installerer parentesene, kontroller at du plasserer mount parentes i taket. Kontroller at parentesene justeres og nivå med hverandre. Når skyggen er riktig installert, bør den flytte fritt mellom parentesene. Du må være sikker på at 1/8" ekstra plass, mellom hakeparentesene slik mekanismen vil rotere fritt.

• Det er to typer roller nyanser. Kalles en "våren roller" og den andre kalles "kontinuerlig." Ved montering med våren Rull; plass skyggen i parentes. deretter inn i omkrets end pin sirkel hull. Fortsett med samme trinnene og sett inn den andre enden av skyggen i sporet på andre braketten. Hvis du gjør en kontinuerlig loop skyggen; etter monteringsbrakettene, trykker du på plast innsettinger i parentes. Plass skyggen i insert/plastbraketten. Plasser runde pin på valsen i plast innsatsen / braketten.

•Next du må teste skyggen Kontroller at det er riktig justert og arbeider funksjonelt. Du må senke skyggen 16" fra toppen å stramme våren for våren roller skygge. Så løft skyggen av braketten og rull den opp igjen. Plasser skyggen i parentes, og kontroller om våren er stramt nok. Merk: for mye spenning kan skade valsen, så ikke over do it. Hvis du installerte en kontinuerlig loop skyggen; Du kan fjerne clutch dekselet for å justere plasseringen av kjeden stopp.

Tips og advarsler

  • De fleste roller nyanser som du kjøper kommer med instruksjoner. Hvis du installerer nytt som du har brukt andre steder, må du imidlertid justere skyggen ved å gå til din lokale jernvarehandel har dem kuttet skyggen til den aktuelle papirstørrelsen. Med mindre du kjenner noen eller har erfaring med skjæring nyanser ned selv... anbefales det at du har en profesjonell gjøre det slik at du kan unngå hodepine ved ikke å ha skyggen virker som det skal eller skade den og så det ender opp i papirkurven kan.
  • Kontroller at hvis det er barn som bor i hjemmet eller vil være hyppig hjemme eller forretningssted... som Barnesikring låsene er installert med blinde. Du kan be din lokale blind eller maskinvare lagre for å hente noen.