Hvordan installere Rock understøttelsen

October 21

Rock understøttelsen installeres ofte rundt mobile hjem og hjem med synlige pirene. Dette underlaget kan spare energi for hjem eieren, samt øke egenskapsverdien og utseende. Gjør-det-yourselfer kan installere rock underlaget i én til to dager, avhengig av størrelsen og omfanget av prosjektet og nivå av erfaring av installasjonsprogrammet.

Instruksjoner

Struktur

•Bruk et lodd bob og kritt linje, markerer en linje tilsvarer bunnen av hjemmet eller bobil veggen på bakken. Plasser lodd bob i hvert hjørne av huset eller bobil, og tillate bob Klyve 1/2-tommers fra bakken. Plass en spiker i bakken på punktet der bob stopper roterende. Fest en kritt linje på bakken for å koble de fire hjørnene, fullfører en oversikt over strukturen.

•Installer 2 x 4 innlegg 4 fot apart mellom bakken og bunnen av huset eller bobil. Kutte innlegg 6 inches lenger enn målt høyden av åpningen. Juster bunnen av 2x4s på innsiden av linjen på bakken, insetting det en annen 3 inches å tillate kryssfiner, mørtel og rock. Trykk 2-ganger-4 i bakken og knytte den til struktur over, insetting det 3 inches, bruker en 3-tommers tre skruene.

•Sett behandlet kryssfiner i 2 x 4-rammen. Kuttet kryssfinér til passer, etter karakteren av bakken. Plasser kryssfiner horisontalt langs 2x4s og fest den med 3-tommers tre skruer.

•Sett 30 pund følte papir til kryssfinér. Fest papiret til kryssfinér ved å rulle langs kryssfiner og feste den med en hammer stiftemaskin. Trim overflødig papir etter at den er installert.

•Sett diamant maske til kryssfinér. Klippe metallnett med Metallkutting saks og fest den til kryssfinér, over følte papiret, bruker 1-tommers tre skruene. Plass skruene 6 inches fra toppen og fra venstre til høyre langs mesh. Overlappe mesh 6 inches sømmer og hjørner.

Rock

•Mix Skriv inn S mørtel og sand i et hjul gravhaug med en hakke. Legg til 1/2-bag mørtel og 8 spader sand og kombinere. Legg 3 gallons av vann og bland til du har en pannekake batter konsistens.

•Plasser en 1/2-tommers tykke seng av mørtel på netting bruker en konkret hand murskje og mørtel hawk. Last hawk med mørtel fra trillebår og plassere styret mot mesh begynnelsen nederst. Presse mørtelen på veggen med en hand murskje, distribuere mørtelen langs netting i jevne.

•Tillat mørtelen tørke for 24 timer. Fest skifer rock, som finnes i 1-tommers tykke plater på tørket mørtelen på understøttelsen. Smøre typen S mørtel på baksiden av rock og stikke rock på veggen som du ville sette et puslespill sammen.

•Grout rock leddene med en fugemasse bag. Plass skriver S mørtel i en fugemasse bag, som ligner en kake dekorere pose og klem posen fra toppen til mørtel er skjøvet ut av spissen. Plass tuppen i rock leddene som mørtelen presser ut, fylle ledd 1/8-tommers forbi toppen av rock overflaten. Tillate mørtelen sette i 30 minutter, og kutte den overskytende mørtelen glatt og jevn med overflaten av rock med en morter murskje.