Hvordan installere regn fuglen kommersielle vanning

February 17

Hvordan installere regn fuglen kommersielle vanning

Regn fuglen anbefaler å bruke lisensierte entreprenører vanning produktene, men du har opsjonen av kjøper utstyr for en multi dag DIY prosjekt. Før du begynner prosjektet, vite størrelsen på området du skal vanne; du må beregne mengden av rør og antall vedlegg og "T" leddene du trenger. Også, vet hvilke områder du vil styre som soner, vannet ulike områder på ulike tidspunkter. Og tredje nærhet kontrolleren til elektrisk forsyning og vann inntak rør vil gjøre installasjon mye lettere eller ikke.

Instruksjoner

Planleggingstrinn

•Contact lokale zoning myndighetene for detaljer om detaljene i vanning prosjektet. I noen byer og stater, er det nødvendig at alle noen vanning vedlegges en by eller fylke vannlinjen være en lisensiert entreprenør. Unnlatelse av å gjøre dette kan kreve din rive opp et avsluttet prosjekt og ha det redone av lisensierte entreprenører å unngå straffer og bøter. De vil også fortelle deg om alle kloakk, gass eller verktøyet linjer slik at du ikke bryte dem.

•Locate kilden til elektriske tjenesten du vil være "plugging" vanning systemet til. Kontrolleren installeres her. Dette vil vanligvis være i et vaskerom i hovedbygningen, men noen ganger er i uthusene. Hvis du må koble en utendørs beliggenhet, kjøpe en låsing regjering å beskytte kontrolleren fra hærverk og tyveri.

•Locate kilden til innkommende vannet. Ideelt sett vil dette være nær der du vil kontrolleren. Området umiddelbart rundt på strømforsyning kan angis som sone ett.

•Map ut dine soner. Tegne perimeteren av området du vanning på et ark og deles i lett å definere soner. Du gjør dette for å unngå sprøyting hele området samtidig og mister effektiviteten av fordelingen av vann.

Installere kontrolleren

•Fjern knockout på baksiden av kontrolleren. Dette er lille, runde utskjæringen metallet brikken. Trykk forsiktig på den med en skrutrekker til fjern. Merk at det er to mer på bunnen av boksen kontrolleren. Fjern de fortrenging for. Gi rom i ryggen for en kanal med ledninger fra baksiden av kontrolleren.

•Fjern foran og bak dører å gjøre montering kontrolleren enklere. Koble båndkabelen ved å trekke i kontakten rett opp fra kontakten. Montere kontrolleren til en vegg stud eller søyle med skruer.

•Fullstendig til strømnettet basert på modellen enheten du kjøpte og elektriske kodene i ditt område. Disse vil være enheten spesifikke instruksjonene i installasjonsveiledningen.

Installere vanning rør

•Shut av viktigste vann tilkoblingen. Skjær i servicelinjen og installere messing komprimering tee som kommer i regn fuglen vanning systemet kit. Dette bør være plassert et sted mellom viktigste innkommende vannrøret og trykkregulatoren for bygningens vannkilde. Mens komprimering tee tillater vannet å strømme inn i bygningen, blir den andre enden av tee for vanningssystem.

•Installer gate eller ventilen mellom komprimering tee og røret leverer vann inn i bygningen. Koble tee til ventilen med tidsplanen 40 PVC-rør. Hver pipe skal kobles med kontakten ledd med rør bånd og en generøs porsjon av PVC sement på kantene med en silikon tetningsmiddel på ledd og områder hvor vannet kan lekke ut.

•Dig ut omrisset av hva du dro. Ikke grave for tidlig, i tilfelle det er en regnstorm før du kommer til dette punktet i arbeidet. Grave med spader eller en fjøl for vanning rør. Rørene skal dype nok til å unngå deles lett. Åtte inches anbefales, men hvis du er i et område som er utsatt for minusgrader, 12 tommene ville være bedre.

•BEGIN kobler PVC-rør i disposisjonen du tegnet. Bruke pipe tape og PVC sement med hver kobler rør og felles. Hver sone du kartlagt bør ha en ventil manifold plassert mellom røret leverer vann til sonen og rørene i den sonen. Koble til kontrolleren ledninger til terminalene på hver ventil manifold. Ledningene vil i en isolert dekke rør. Sikker denne ledninger rør til undersiden av lengden av røret du bruker.

•Sett sprinkleranlegg ventiler i hver sone på samme måte du koblet PVC-rør og etter kartet. Avhengig av sprinkler hoder du kjøpte, kan du installere popmusikk opp underjordiske type eller over bakken rør.

•Vri på vannforsyning når alle rør er koblet og teste sonene én om gangen. Vanning systemet er nå klar til bruk. Fyll skyttergravene og enten plante torv eller gresset frø.