Hvordan installere plast Drainpipes på badet

December 19

Plastrør er en enkel og praktisk måte å installere rørleggerarbeid på badene. Disse rørene er lett og enkel å kutte, gjør siste justeringer enkel. Avløp rørene i Bad består av to store stykker: en rett tailpiece som forbinder til sink drain, og en buet P-trap som forbinder tailpiece innløpsrøret kloakk. Installere plast drenere rørene på badet kan gjøres med minimum hassle, selv for første gang gjør-det-yourselfer

Instruksjoner

•Clear ut noe lagret under bad vasken å gi deg mer plass å arbeide.

•Dry passer rett tailpiece, buede P-trap og kloakk innløp sammen. Bare koble rørene uten å bruke noen rør tråden sammensatte eller stramme koblinger. Dette vil gi deg en idé hvordan rørene passer. Trim av eventuelle overskytende biter av rør med en baufil og sand ned kantene.

•Apply rør tråd sammensatte til trådene på tailpiece. Sette inn undersiden av avløpet og stram, å dreie.

•Apply rør tråd sammensatte til trådene på jamb mutter kontakten på undersiden av avløpet. Sett inn gummi og/eller plast skiver i jamb mutteren. Skyv jamb mutteren over slutten av tailpiece til den møter jamb kontakten på undersiden av vasken. Stram jamb mutteren, å dreie.

•Apply rør tråd sammensatte til trådene på bunnen av tailpiece og kloakk røret innløpet. Slip P-trap på plass mellom tailpiece og ved utløpet. Skyv koplingene på P-trap over hver av endene og stram, å dreie.

•Vri på vannet i vasken. Se de plast drainpipes under og sjekk for lekkasje. Trekk noen av koplingene, om nødvendig.