Hvordan installere plast Crown Molding

December 2

Kronen er en trim som er plassert der toppen av en vegg møter taket. Den brukes som en dekorativ aksent kommer i mange materialer som tre, presset skum, puss og plast. Plast molding har en rekke fordeler. Det kan være billigere enn tre molding; den kommer i en rekke farger og trenger ikke å males, selv om du kan male det. Den kommer i en rekke design. Det kommer noen ganger med installasjon som spiker og skruer som allerede er i bruk til plasseringen på molding der den trenger å være installert. Det er vanskeligere å skade og skrape enn tre. Du kan installere plast crown molding hvis du er hendig rundt huset. Det kan legge skjønnhet og merverdi til ditt hjem.

Instruksjoner

•Skjære med din plaststøping med en så at du bruker Wood, men bruker en karbid-tipped, sagblader fordi stål de får kjedelig når plast. Bruk karbid kanter biter når du bruker rutere for noen dekorative kanter hvis du plasserer dette også. Bruk en orbital sander med 100-korn papir for å sand alle ujevnheter; Selv om sliping ikke er alltid nødvendig.

•Locate og merke tre pigger på veggen med en stud finder. Angi trim mot veggen på ønsket sted og bore rustfritt stål skruer gjennom trim i tre stud å sikre molding mot veggen. Forsenke skruene (drill litt under trim) og skjule skruen hoder ved å fylle dem med en sparkel og paintable caulk eller filler.

•Bruk en mitra boks og så å vinkle trim hvor den møter et hjørne hvis din plast molding ikke kom med kjegleformede stykker. Dette tillater to typer molding tilpasses i et hjørne. Sand alle ujevnheter. Maling trim hvis ønskelig med en latex trim maling. Tape veggen og taket ved trim å beskytte veggen.

Tips og advarsler

  • Bruk vernebriller når BT2508RC eller boring.