Hvordan installere pipen Liners

October 26

Hvordan installerer pipen Liners. Fôr skorsteinen er nødvendig, særlig når din pipe er gammel, og fôr er ikke lenger intakte. Risikoen av røyk og karbonmonoksid lekker i huset gjennom skorsteinen når vedfyring vinteren er for stor til å ignorere. Heldigvis er det billigere alternativer å gjenoppbygge skorsteinen problemet løses: installere en peis rutefly.

Instruksjoner

•Clear bort eventuelle hindringer i Pipa. Oppdag disse hindringer ved å senke en sonde i Pipa. Sonden ikke bare oppdager eventuelle hindringer, men måler innsiden av skorsteinen også.

•Hire en pipe feie for å rengjøre skorsteinen for deg, eller Rengjør linsen selv. Senke en rengjøringsbørste ned pipen med kjede og trekke den opp igjen. Chimney børster er tilgjengelige i maskinvare eller bygge forsyning butikken.

•Velg en peis rutefly for skorsteinen. Fleksibel pipen liners laget av rustfritt stål og andre materialer er tilgjengelige som lar deg erstatte duken billig. Velg den største passende peis rutefly å maksimere din pipe innvendig plass.

•Installer peis rutefly ovenfra. Definere en vinsj på toppen av skorsteinen og senke en linje ned slik at du kan knytte den til peis rutefly. Tegne peis rutefly på plass ved engasjerende vinsjen, noe som trekker den på plass. Gjøre denne steg sakte for ikke å skade rutefly.

•Skru plater på bunnen av skorsteinen enstøing til hold den på plass, i tillegg til å hindre at noen røyk rømmer fra røyk Mysteriekammeret skorsteinen inn i huset.

•Fyll en blanding av vermikulitt og sement ned pipen mellom peis rutefly og skorstein stein eller tegl. Dette isolerer skorsteinen, slik at det varme raskere, og slik at ovnen din varme mer effektivt.