Hvordan installere Pavers på en konkret innkjørsel

January 11

Asfaltutleggere er en type byggemateriale brukes i utendørs bygging og planering. De brukes ofte til å lage terrasser og innkjørsler og er kjent for deres holdbarhet og styrke. De fleste utleggere installeres over en grus base, som er toppet med sand. De kan også installeres over eksisterende betong, betong er i god form. I denne typen program, betong tar plassen til tradisjonelle grus base og sanden sengen er plassert direkte på betong.

Instruksjoner

•Velg din pavers. De fleste murstein utleggere er ikke laget for biltrafikk og bør ikke brukes i oppkjørselen. Velg betong eller stein utleggere i stedet som er sterk nok til å slå tunge laster.

•Installer edge begrensninger rundt kanten av oppkjørselen. Disse enhetene er laget av metall, PVC eller tre, og er utformet for å holde pavers på plass mens du arbeider. Plassere dem rundt konkrete oppkjørselen og holde dem på plass med plen pigger. Plen toppene skal kjøres i det omkringliggende jorden med en gummihammer.

•Dekk betong med en én-tommers lag av sand. Bruk en 2 x 4 for å spre sanden jevnt over overflaten.

•Legg din pavers. Plasser dem på sanden sengen i ønsket mønster, dem trykk dem på plass godt med din gummihammer. Kuttet utleggere etter behov ved hjelp av en våt så med diamant blad.

•Fyll mur sand over pavers når oppkjørselen er fullført. Bruk en sopelime og/eller murskje tvinge sand i leddene mellom pavers.

• Kjør en plate komprimator over pavers å sikre dem i sanden sengen. Du må kanskje Gjenta trinn 5 for å fylle fugene mellom pavers, som sand pleier å bosette under komprimering.

•Gjenta trinn 5 og 6 til sand leddene er nivå med toppen av pavers. Spray oppkjørselen med en hageslange for å fjerne overflødig sand og fullføre prosjektet.

Tips og advarsler

  • Det er viktig at oppkjørselen bakkene fra huset litt for å unngå vannskader på din stiftelser. Hvis konkrete oppkjørselen ikke skråningen av minst 3/16 tommers, kan du vurdere å fjerne konkrete oppkjørselen og regrading jord før du legger til pavers.