Hvordan installere Patio murstein eller stein

January 14

Hvordan installere Patio murstein eller stein

En murstein eller stein uteplass er flott sted for bakgård underholdende, og det gir hjemmet ditt. Når et stødig fundament av knust stein er bygd opp og grundig komprimerte, installere murstein eller utforme steinen er en enkel prosess. Bestem mønsteret som du ønsker å oppnå ved å eksperimentere på garasjen gulvet før du begynner installasjonen.

Instruksjoner

•Spread sengetøy sand og flate den ut. Utleggere eller stein er lagt oppå en seng av sand, ½ til ¾ av en tommen inne dybden, som ligger på grunnlaget. Denne sengetøy støtter murstein eller stein og gir mindre justeringer til Hold terrassen flatt.

Sanden er jevnet med en screed. En enkel screed opprettes ved å legge to lengder av PVC-rør parallelt på avstand litt mindre enn lengden på 2-ganger-4 screed styret. Måle tykkelsen av murstein eller stein, og justere rørene bruker litt sand så toppen av røret er på denne dybde under ønsket ferdige høyden på terrassen. Lå screed styret over rørene etter nivå. Du skal bygge en svak skråning på 2 til 3 grader i terrassen slik at vann faller av i stedet for å samle.

Spade og spre noen sand på basen materialet der du har plassert massen. Flate ut sengetøy sand ved å trekke sand mellom screed rør med 2-av-4, skaper en flate arbeidsflate. Hvis patio er liten, kan det hende du nivået hele arbeidsområdet samtidig. Hvis det er større enn screed utstyret, nivå og under, og lå murstein eller stein før du går videre til neste del.

•Lay av murstein eller stein i mønsteret du valgte. Ikke forstyrr bedding laget ved å skyve steiner eller steiner på plass. De må settes vinkelrett og så nært til tilstøtende murstein som mulig. Flytte dem tett mot hverandre. Gjenta denne prosessen, regelmessig kontrollere generelle nivået og utformingen av terrassen. Fortsett til alle murstein har blitt lagt.

•Fyll leddene med sand. Pensle fin sand i leddene mellom murstein eller stein å låse dem på plass. Polymere sand er en ny innovasjon som blander kjemiske bindemiddel i sanden som stivner når det er vått. Bruke dette materialet gir ekstra stabilitet til terrassen.

•Kompakt murstein. Bruke en plate nye å sette klossene base materialet og sand i leddene å fylle sprekker og låse klossene sammen. Dette trinnet er ikke nødvendig med stein.

•Seal murstein. Bruke en tetningsmasse vil hjelpe beholde sand og beskytte murstein overflaten fra flekker. Bruke tetningsmasse sjenerøst over terrassen med en tykk-napped maling roller eller en nal. Pass på at overflaten av stein og sand er helt tørr før sealer.