Hvordan installere Patio blokker

November 9

Terrasser er et flott tillegg til eventuelle tunet. De ikke bare legge til landskapet, men de få mye bruk også. Patio blokkene kommer i mange forskjellige størrelser og former, så du kan virkelig gjøre det din egen design. Dette prosjektet er ganske mye arbeid og tar litt tid, men er vel verdt innsatsen når du er ferdig. Når de ser nye terrassen som du bygget selv, vil du være misunnelsen av alle din venner og naboer.

Instruksjoner

•Measure området. Mål ut området for terrassen og legge 3 inches på hver side for kanter. Bruk innsatsen og streng skissere området. For å gjøre det enklere for deg selv, gjøre målingen beløp av blokker du skal bruke. Denne måten du ikke trenger å kutte noen av dem. For eksempel hvis du ønsket patio skal 10 ft over, men hele blokker ville være 10 fot 2 inches, deretter måle ut 10 fot 2 inches. og sparer deg fra kutte 2 inches av blokken helt ned.

•Dig ned 2 inches for knust stein, 1 1/2 tommer for sand og dybden på blokken. Noen er bare en tomme tykk og noen, som patio murstein, er 2 inches tykke. Når du har alt gravd ut, bruke en flat spade til grade bunnen og kontroller at det er nivå. På dette stadiet har det ikke være perfekt nivå, fordi du vil nivå ut steinen i neste trinn.

•Sett i knust stein. Presse steinen til det ser ut selv og deretter tamp den. Det hjelper hvis du våt steinen ned litt med en slange. Hvis du bygge en stor terrasse, kan du leie en plate kompressor for den pakking, men for mindre terrasser en hånd tamp er fin. Du vil få det så tett som mulig så det ikke skiftet senere når terrassen er bygget. Bruk 2 x 4 og nivå og i alle retninger å sikre at basen er nivå. Du kan flytte steinen fra høy områdene til de lave og tamp den igjen. Legge ned noen landskap stoff over steinen. Dette vil avskrekke ugress oppveksten gjennom terrassen.

•Fyll i sanden. Helle sanden i ca 1 til 1 1/2 inches og spredt rundt. Bruk en 2 x 4 og trekk den mot deg, utjevning sanden som du går. Legge 2 x 4 på slutten, sette nivået på toppen, og kontroller at ting er nivå i alle retninger. Flytte sand rundt som trenger og trekke 2 x 4 over igjen. Unngå gå på flatet sanden så mye som mulig.

•Installer edge begrensninger. Hvis du bruker edge begrensninger, plassere dem i nå. Hvis du bruker en blokk eller murstein på slutten som en kanter vente inntil du blir ferdig med flat blokken eller du må bare justere dem senere. Edge begrensninger kommer i en rekke, så følg produsentens forslag på installere og timing for begrensningene du har kjøpt.

•Sett ned terrassen blokkere rett ned i sanden. Dra ikke den over eller du vil ende opp grave et hull. Fyll hele terrassen med blokken i utformingen du vil ha. Hvis du bruker murstein, kan du slå på siden og bruke den som en kant. Hvis du bruker en dekorativ murstein eller blokker til kanting, sette dette i forsiktig tamp dem ned.

•Fyll en fin landskapsarbeid sand på toppen og feie det i sprekker mellom blokken. Du må gjøre dette flere ganger, fordi det vil ta litt tid for sand for bosette. Gå på blokker mye, hjelper det å falle i sprekkene raskere. Det vil også utligne etter første regn.

Tips og advarsler

  • Se værmeldingen før du starter dette prosjektet. Det kan ta deg et par dager og du vil ikke det å regne på uferdige prosjektet.
  • Bygge terrassen på den høyeste delen av verftet å unngå regn samle på den.