Hvordan installere parkett Over papir

February 26

Parkett er lagt i kurs over en subfloor, vanligvis av kryssfiner, så det er en flat, hard overflate som inneholder negler under gulvet. Et lag av tynne underlayment---vanligvis en enkel brunt papir som kommer i ruller---gir du en ren starter overflaten for gulv prosjektet uten å forstyrre grepet av neglene. Se din lokale gulv forhandler for papirtypen som er best for din tregulv.

Instruksjoner

•Lay ut underlayment papir over gulvet i delvis overlappende kurs. Bruk en stiftemaskin for å fikse dem på gulvet.

•Lay en linje for den første banen til gulvplanker langs den lengste kanten av rommet, bruker kritt-snapline. Plasser linjen 1/2 tommers ut fra veggen.

•Lay en hardvedgulv gulvbordet på linjen i den ene enden. Lå det så den rillede siden vender mot veggen, forlate en 1/2-inch mellomrom mellom veggen og styret. Skyte negler langs begge kantene på overflaten av styret, hver 12 inches, med din spikerpistol.

•Still resten av styrene for det første kurset langs linjen, låse dem tett ved beslag på endene. Kutt det siste bordet på en miter så for å passe på hjørnet.

•Still resten av kursene brett ved å koble dem langs sidene av hvert tidligere kurs. Skyte negler gjennom kantene av styrene, skrått innover Skjul spikeren hodet når neste kurs er lagt. Plasser styrene slik ender ikke på linje linje mellom kursene. Bygg over hele gulvet.

•Skjære siste løpet av styrene lengden på et bord så, etterlot et 1/2-tommers hull i veggen. Etasje trim vil dekke hullene senere.