Hvordan installere Offset drenere rørene for bad synker

May 7

Erstatte en enkel vask forfengelighet med en dobbel vask krever en hele ny avløp systemet mellom synker og huset dreneringsrør kommer fra veggen. Dette skyldes at huset avløpet oftest ikke linjen ikke opp med en av vasken avløp. Installere offset drenere rørene for bad synker krever et T passer som kobler rør som forbinder hver avløp. T montering festes til en enkelt P-trap til direkte vann fra hver vask til dreneringsrør hus. Kjøpe PVC dreneringsrør som det er mer brukervennlig enn metal.

Instruksjoner

•Thread pop-up drain samlinger på trådene i hver avløp under synker. Popup avløp har hull på siden for samlingen sammenhengen. Tråd hverandre før de er hånd stramt og hull koblingen peker til baksiden av vasken. Rørleggere tape er ikke nødvendig når du bruker PVC-rør.

•Measure fra huset veggen dreneringsrør til midten av vasken avløp med et målebånd. Måle lengden av P-trap. Trekker det andre målet fra første og legger til 4 inches. Kuttet rett stykke PVC dreneringsrør til revidert måling med en baufil. Sand det kutte slutten av røret med fine korns slipepapir fjerne grader.

•La slip nøtter og plass vaskemaskinen over hver ende av den rett dreneringsrør. Sett ene enden i huset veggen dreneringsrør. Installere P-trap på den motsatte enden av røret. Til slutt går inn P-trap skal trenge P-fellen av minst 2 inches. Tråd slip mutteren på trådene i P-trap like før det er hånden stramt. Ikke tråd slip mutteren på huset veggen røret nå.

•Plasser slip mutter og spacer vaskemaskinen på bunnen av tee montering. Tee montering ser ut som en "T" og installerer to side åpningene peker til hver vask. Sett inn bunnen av tee passer inn i toppen av P-trap. Ikke tråd slip mutteren på P-trap på dette tidspunktet.

•Measure fra midten av pop-up drain røret til innrykk på samme side tee passende åpning. Overføre målingen til en av J-albuene. J-albuene ser ut som en "J" og den korte enden kobles til pop-up drain røret. Kuttet J-albuen til måling og sand av grader.

•Slip slip mutter og spacer vaskemaskinen over hver ende av J-albuen. Sett inn den lange enden av J-albuen i tee montering og den korte enden over den pop-up drain. Tråd slip nøtter på trådene til de er hånd stramt. Gjenta prosessen for motsatt vasken.

•Stram alle slip nøtter før hver hånd stramt. Ingen felles skal vise tegn på bindingen. Installere pop-up drain sammenhengen samlingene i henhold til instruksjonene som fulgte med kranen din. Når du har kranen og pop-up sammenstilling sted, kjøre vann i både synker og se etter lekkasjer på datakanaltilkoblinger avløp. Deaktivere eventuelle lekker 1/4-igjen.