Hvordan installere nøttetre rundt dører

May 22

Perle styret panel og stol jernbane molding på nedre del av veggen kalles nøttetre. Det gir rommet et klassisk utseende og kan beskytte veggene fra stolen dings. Installasjonen er ganske enkelt, men arbeider rundt listverk og trim kan komplisere ting litt. Den beste måten å komme rundt dette er å fjerne lister midlertidig, installere panel og stol jernbane, så koble baseboard og døren casing trim for ren, sømløs installasjon.

Instruksjoner

•Velg en stol jernbane. Stol jernbane fungerer best når den er i skala med døren casing og baseboard. Velg en stol jernbane molding som er litt smalere og tynnere enn døren casing trim. Plukke et mønster som passer med stilen til andre listverk og treverk.

•Locate stenderne i veggen med en stud finder. Ikke alle utleie fungerer på samme måte, men generelt du trykker knappene på hver side av finder og glir det over ansiktet til veggen. Når den passerer over pigger, den lyser og piper. Merke hver stud med en liten blyant merke like over stol jernbane.

•Fjern baseboard og døren casing med en flat Lirk bar. Trekk neglene gjennom baksiden av disse listverk låser tang for å bevare ansiktet. Kuttet panelene til riktig høyde med en sirkelsag. Vanlig grasfly er 32 inches høy. Spre bygging limet i en sikk-sakk mønster. Plasseres på hver side av døren, plassert på gulvet med en skrap 1-ganger-4 trelast, med kanten av panelet linje med innsiden av døren jamb. Spiker panel på veggen, spikrer gjennom panelene i tråd med stenderne.

•Skjære to stykker av paneling samme bredde som et døren foringsrør og lenge nok til å komme fra toppen av perle på veggen til toppen av døren casing. Spiker dem til veggen på hver side av døren, over perle styret, i samme posisjon døren casing opptatt, hvis du vil gi dekselet fra veggen. Skjære et stykke samme bredde og lenge nok til å passe langs toppen av døren, mellom to sidestykket. Spikre det på plass på toppen av døren.

•REINSTALL døren dekselet på perle styret avstandsstykkene du nettopp har installert. Spiker dem ved avslutning spiker og hammer. Installere baseboard mot gulvet på de nye panelene. Spikeren i finish spiker og hammer. Kuttet stol jernbane molding til lengden på veggen, stanget til døren casing. Spiker stol jernbane med panelet leppe overlappende toppen av perle. Kjøre ferdig negler gjennom stol jernbane linje med veggen studs.