Hvordan installere mursteinsgulv på utendørs skitt

April 1

Hvordan installere mursteinsgulv på utendørs skitt

En murstein etasje har et rike, betydelig utseende. Brick er tilgjengelig i mange farger, slik at du kan velge beste titt for din utendørs mellomrom. Velg rød murstein uteplass nær et tradisjonelt hus matche fargen av murstein til fargen på bygningen. Bruk lys beige murstein for en arbor etasje som ikke vil konkurrere med fargen på blomstene. Kontrollere nivået av gulvet ofte under installasjonen å skape et gulv som er lett på fot.

Instruksjoner

•Measure lengde og dybde på din murstein. Finne en tilnærmet størrelse av gulvet med lengde og bredde som et multiplum av en murstein. Beregne størrelsen på din utgraving ved å legge en ekstra tomme for hver 2 fot i lengde og bredde.

•Pound en trestokk i bakken med en hammer merke hvert hjørne av utgraving. Koble pinnene med en lengde på streng markerer sidene av utgraving.

•Dig ut plass inne streng omrisset til en dybde 1/2 tommers dypere enn dybden av en murstein. Bruk en stor grad for å sikre gulvet i utgravningen nivå.

•Spread et 1/2-inch lag av sand i bunnen av utgraving. Spre den ut med et stativ og tamp den lett med baksiden av spade. Kontroller overflaten av sand er nivå.

•Starting i et hjørne, utforme din murstein, side ved side, så nær som mulig. Du kan ordne dem i rette rader eller gjøre et sjakkbrettmønster ved å plassere to mursteiner i vannrett sideretning ved to mursteiner i loddrett sideretning. Alternative retningen på det første settet med murstein i hver rad. Klossene kan ikke nå helt til motsatt hjørne. Hvis ikke, pakke skitt inn tomrommene.

•Spread sand over murstein til nivået på toppen av murstein. Angi munnstykket på en hageslange til en lett spray og grundig vann sanden mellom mursteinene å bosette seg. Spre et lag av sand og vann i også. Gjenta prosessen til våt sand er selv med toppen av murstein, eller litt høyere.

•Tillat sand tørke over natten og fjerne alle overflødig sand.

Tips og advarsler

  • Bruk klosser av samme størrelse og forskjellige farger til å lage mønstre.
  • Murstein installert på smuss vil bosette seg over tid. Denne settling kan lage en tripping fare hvis det murstein gulv er installert ved en annen etasje.