Hvordan installere murstein belegningsstein

September 21

Hvordan installere murstein belegningsstein

Murstein er attraktiv og slitesterk for rydder terrasser og gangstier. De komme inn mange fargene, fra nært hvit å dyp rødt, og kan installeres i mange forskjellige mønstre. Du kan bruke ny murstein, kjøpte fra en bygning forsyne eller mur veggkontakt eller brukt murstein, berget fra gamle bygninger. Noen antikke berget murstein har navnene på byene eller produsenter støpt inn i dem, ofte med datoer, for ekstra visuell interesse. Mens stilene og ordninger for murstein utleggere er variert, trenger alle en fast base for god installasjon.

Instruksjoner

•Outline området for teglstein rydder. Bruk tre staver og byggmester hyssing for en uteplass. Merke en rett tur med hyssing eller legge en hageslange langs banen for en kurvet gangvei. Kontroller at hjørner for en uteplass er firkantet, med mindre du ønsker en annen form. Måle området med et målebånd å sikre at det overholder murstein dimensjoner, nominelt 2-by-4-by-8-inches; som måling inkluderer plass til brede skjøter mellom murstein. Måle murstein og justere dimensjonene hvis du skal legge dem tett med ingen store sømmer. Bestemme et mønster, men noen skal fungere med standard murstein dimensjoner.

•Excavate området rydder med en spade eller gravemaskin, minst 6 inches dyp. grave dypere hvis rydder skal brukes å parkere biler eller håndtere tunge vekten. Installere plast, metall eller betong kanter langs en gangvei til holde murstein fra skiftende; Dette er valgfritt med en terrasse, som vanligvis har nok plenen kanten støtte murstein. Bygge skjemaer for å helle betong kanter eller kjøpe precast kanter blokker.

•Lay et stykke landskap stoff eller plast over smuss, hindrer ugress i å infiltrere. Sette ned 2 inches av middels grus, omtrent 1/2-inch dimensjon i den utgravde området. Komprimere den med en hånd sabotasje før det er solid. Tilsett 2 inches av sand over grus; Bruk middels sand, ikke grovt bygging sand eller fine mason sand. Glatt sanden ved å flytte et styre over den, jiggling styret som du går til kompakt sand.

•Lay murstein i et valgt mønster; grunnleggende utforminger kjører bond, fiskebein og kurv veve. Gjøre kjører bond ved overlappende murstein sømmer halvveis, så slutten av en murstein er midt på siden murstein; kutt murstein i to med en mur så etter behov. Installere fiskebein ved å sette en murstein rett, neste med slutten tilstøtende det på siden. Gjøre en kurv veve med to mursteiner side ved side mot en retning, to neste side ved side vender motsatt vei. Sjekk med et mens du arbeider.

•Installer murstein med stramme sømmer ved å sette bunnen av en murstein side hardt mot den øvre kanten av en tidligere lagt murstein og skyve den rett ned i stedet for å skyve det i stedet fra siden. Gjør bredere ledd enten ser eller ved hjelp av flis avstandsstykker som passer mellom hjørnene av murstein for å holde dem fra hverandre inntil de er satt; Fjern avstandsstykker etter at alle mursteinene er lagt.

•Sweep sand i leddene, bredt eller tett, med en sopelime. Bruke fine Masons sand eller polymere sand, som har et bindemiddel som sel leddene når dempet. Foreta flere går med sand. Feie første kurs i og avgjøre det, ved å dempe med en hageslange. Deretter Legg ekstra kurs til sanden er nivå med murstein overflaten. Se etter en dag eller to og legge mer sand hvis sømmene har utlignet.