Hvordan installere min Pfister tappekran slangen lås

August 18

Price Pfister tappekran linjen har en låseskive som glir over slangen låse slangen på plass. Denne vaskemaskinen er en runde del, og det er akkurat stor nok til lysbildet over slangene som strekker seg fra bunnen av kranen. Når du installerer en ny pris Pfister tappekran, er det viktig å ta denne vaskemaskinen for å sikre kranen riktig. Installere det tar bare et par ekstra minutter og krever ingen ekstra verktøy.

Instruksjoner

•Plasser pakningen over vasken over monteringshullene, slik at bunnen av kranen base passer over den.

•Sett gummi skive og metall skive i midten hullet i pakningen. Installere kranen i vasken monteringshuller som normalt, ved å skyve tappekran slangene gjennom vasken hull.

•Skyv kranen i pakningen til kranen bunnen er flush med vask dekk.

•La lås vaskemaskinen rundt slangene på undersiden side av vasken, inne din vask skap. Passe låsemutteren over slangene og skyv begge deler til bunnen av kranen.

•Thread låseskive på kranen akselen før du kan slå den med en basin skiftenøkkel. Knytte leder av basin skiftenøkkel til låsemutteren, og slå til sikker. Basin skiftenøkkel er en lang-behandlet fastnøkkel med bevegelig hode laget bare for dusjkran installasjon, å nå opp under synker.