Hvordan installere metall blinkende til stukk

September 9

Hvordan installere metall blinkende til stukk

Blinkende er barrieren som hindrer vann og fuktighet i seeping gjennom sømmene på en bygning, for eksempel mellom taket og yttervegg, skorsteinen og taket, eller en yttervegg og vindu. Blinkende kan være laget av mange forskjellige materialer, inkludert plast, gummi og metal. Ifølge nettstedet "Renovering hovedkvarteret" følger installere metall blinkende til eksisterende stukk den samme fremgangsmåten som blinkende vedlegges en murstein overflate.

Instruksjoner

•Research ulike metall blinkende. Metall blinkende kan være laget av aluminium eller galvanisert metall. Begge vil fungere, selv om aluminium blinkende blir lettere vekt.

•Purchase materialer. Metall blinkende kan kjøpes for installasjon rundt vinduer, dører, tak og skorsteiner. Metall blinkende for mellom en tak og utvendig stukk veggen vil være bøyd i 90-graders vinkel, med opptil et foten av metall på hver side av vinkelen.

•Lay ned overbygg følte så flat som mulig på overflaten av taket. Fjerne alle Helvetesild fra området der du vil legge ned filten. Overlappe gamle felt med den nye filten av en fot. Sikre føltes å taket bruke en hammer og spiker eller bygging stifter.

•Apply et lag med asfalt sement mot delen av stukk veggen der blinkende skal installeres. Som murstein har stukk en grov, ujevn overflate, som gjør det vanskelig å opprette en vanntett forsegling. Dette sement laget vil fylle i alle ujevne deler av stukk veggen og hindre vannet fra å komme under blinkende. Asfalt sement bør også brukes på overflaten av taket hvor blinkende skal festes.

•Lay ned det første stykket blinkende, slik at 90-graders vinkel passer i hjørnet mellom taket og stukk veggen. Hamre en spiker (eller flere negler, avhengig av lengden og bredden av blinkende du kjøpt) å sikre blinkende på taket.

•Sett blinkende til stucco bruker en hammer drill. Størrelsen på din borekronen avhenger av størrelsen på neglene du skal bruke. Bare bore inntil du gjør det gjennom de sement og stukk lagene. Påfør ikke skade i skogen bak. Blåse ut støv i hullet. Sett inn en liten mengde akryl caulk i hullet. Plasser spikeren i hullet i sement og stukk, og hamre det inn i tre lag å sikre. Vær forsiktig med å pund for hardt, eller du kunne sprekk stukk.

•Plasser mer asfalt sement på det første stykket blinkende bruke en sparkel. Spre den i et tynt lag, og Plasser en singel oppå den.

Sette inn et andre stykke blinke oppå først. Denne andre stykke skal overlappe den første delen av minst to inches, og dekke kanten av singel. Denne metoden for svimlende biter av metall blinkende mens sandwiching en enkelt singel i mellom kalles "skritt" blinke.

•Arbeid fra den nederste delen av taket oppover til toppen, fortsetter å legge ned metall blinkende og Helvetesild på en trappet måte.

•Apply et lag av silikon reparer for et ekstra lag med impregnering til mellom metall blinkende og stukk veggen. Vent til asfalt sement er tørr før du bruker denne caulk.

Tips og advarsler

  • Ed Martin "Austin Hjem inspeksjoner" anbefaler noen stukkaturer gjøres når du har installert metall blinkende i et byggeprosjekt.