Hvordan installere Metal hage Arbors

October 13

Hagen arbors kan brukes med gjerde eller de kan stå på egne. De kan være laget av tre, vinyl eller metall.. Metal hage arbors er vanligvis brukt som innsats for klatring planter. Situating en metall hage arbor over en vei og gir en rekke planter klatre gir en vakker midtpunktet for noen verftet. Installere en metall hage arbor er et enkelt prosjekt; prosessen er den samme for et tre eller vinyl arbor.

Instruksjoner

•Sett den metall arbor i plasseringen du skal installere den. Hammer en eierandel i bakken cirka 1 fot fra ytterkantene av hvert innlegg. Fjern metal arbor.

•Tie en streng til en post og ta det over innlegg midt imot den. Gjør dette med hvert innlegg. Du vil merke et punkt på hver av de fire hjørnene hvor strenger kors. Dette er hvor du grave hullene for din metal hage arbor å sitte i.

•Se slutten av konkrete røret skjemaet på et stykke av betong. Kuttet ut sirkelen med saks. Plass i midten av sirkelen over krysset strengene i et av hjørnene. Spray maling sirkelen for å markere hvor å grave hullet. Gjenta dette i andre tre hjørner. Trekke innsatsen av jorden.

•Fjern torv over spray malt sirkler med en spade. Grave ned i bakken med en post digger. Grave hullet ca 12 inches dyp.

•Skjære fire betong rør med en SAG til ca 10 inches i lengde. Sett inn en tube i hvert hull du gravd ut. Blande betong i en trillebår i henhold til retningslinjene fra produsenten.

•Fyll noen konkrete i hvert hull til betong rør er omtrent 2/3 full. Sett inn innlegg av din metal hage arbor i betongen. Plass et nivå langs innlegg å sørge for at de sitter rett i betongen. Juster etter behov.

•Overflate fylle betong rør med betong. Tillat 24 timer for betongen til å herde. Når betongen har herdet kan du dekke betong rør med skitt og plante gress eller planter ved din metal hage arbor.