Hvordan installere marmor utleggere

December 25

Marmor er en form for kalkstein, forandret av intense varmen av jordens kjerne i en hardere, mer strålende substans. Den mest vanlige formen av marmor i konstruksjonen er travertin, en karakteristiske rock litt mykere og lettere å arbeide. Det er vanligvis referert til som travertine-marmor. Marmor og travertin brukes ofte for gulv, interiør og eksteriør veggkledning, teller og tabellen topper og en rekke landskap programmer, inkludert terrasser, gangveier og basseng dekk.

Instruksjoner

•Calculate hvor mange marmor Asfaltutleggere må ved å måle din rydder området, lengde og bredde; deretter multiplisere disse tallene for å få kvadratmeterantallet og bestille din marmor fliser. De kommer i flere former---firkanter, rektangler eller andre figurer---så velge en som passer dine behov. Deretter stake ut deres område med tre stakes og byggmester hyssing---tillate en ekstra tre inches på hver side for spaserturer og terrasser. Gjøre terrasser kvadratiske eller rektangulære med 90-graders hjørner. Turer kan være rett eller buet, avhengig av plassering og preferanse.

•Prepare en base ved å fjerne åtte inches av skitt fra rydder området. Sjekk med hjelpemidler først være sikker det er ingen begravet vann, kommunikasjon eller ledninger. For en uteplass, gjøre din skitt base nivå; turer, nivå det eller følger konturene i bakken. Enten trenger en veldig svak skråning for drenering. Kompakt skitt med en hånd eller mekanisk forfalske, deretter legge ned et kurs på grus, fire til seks inches dyp. Det hjelper å sette ned halv kurset først, deretter tamp den før du legger resten. Installere kanten baksetet av metall, plast, press-behandlet tre eller marmor blokker. Deretter satte en til to inches av sand og komprimere den.

•Lay din marmor pavers i noen mønster du ønsker. Du kan gjøre en murverk stil, en basketweave eller bare tilfeldig mønster blande ulike kvadrater og rektangler; Dette avhenger delvis på hvilken stil av marmor pavers du kjøpte. Hvis de er de samme størrelse kan du bare legge dem i rette rader eller kutte halv-utleggere med en våt så og rave sømmene. Start i et hjørne og fungere før du har fylt all plass. Deretter tamp lett å sette pavers og feie sand i sømmene. Du vil måtte feie i mer sand for et par dager å fylle sømmene tett.

Tips og advarsler

  • Legge til en plast lag over det alvor å hindre ugress vekst.