Hvordan installere lysbryter jording

September 21

Hvordan installere lysbryter jording

Jording hindrer primært elektrisk støt hjelper minimere utenfor elektriske forstyrrelser. Kombinert med en strømbryter eller sikring, er bakken ledningene standard Sikkerhetsanordningene brukes med bolig kretser. Bakken ledningen gir en egen bane, atskilt fra viktigste elektrisk gjeldende bane i bolig ledningsnett, og er koblet til den elektriske nøytralt på de viktigste breaker panel garantere en lav nok motstand bane å reise overbelastningsbryteren ved en elektrisk feil eller "kort". Riktig installasjon av bakken ledningen sikrer kontinuitet og sikkerhet i kretsen. Prosedyren er ferdig når bryteren er installert.

Instruksjoner

Slå av den elektriske kretsen som jobbet på og kontroller at ingen gjeldende finnes.

•Skjære en del av 12-gauge kobbertråd ca 6 inches lang. Bruk nål nebbtangen en liten hempe på slutten av kobbertråd stykket, og deretter koble sløyfe rundt grønne bakken skruen på lysbryter og trekk for å sikre ledningen.

•Hold bryteren ved siden av elektriske, så bakken ledningen knyttet til bryteren kan nå bakken ledning skruen inne i boksen. Bruk de nål nebbtangen å gjøre en løkke i slutten av bakken ledningen og krok slutten rundt boksens grønne jording skruen. Bruk en skrutrekker til å skru forankring slik at jording ledningen er sikker.

•Sett krets ledninger til bryteren, følger produsentens instruksjoner. Presse ledninger og skru inn i boksen og sikre bryteren til boksen med flens skruene som ble levert.

•Installer dekselplaten bryteren.