Hvordan installere Loop System landskapet lys

March 3

Landskapet lys lyser gangveier, hagen senger og trær. Utsalgssteder selger en rekke lys stiler og ofte selger sett som inneholder en transformator. Landskapet lys installert i en sløyfe-system koble til transformatoren fra begge ender. Dette bidrar til å opprettholde den samme spenningen for hver landskapet lys i oppsettet. En systeminstallasjon er forskjellig fra en rett metoden installasjon bare i ledningene. Landskapet lysene installasjon er den samme for begge metoder.

Instruksjoner

•Still hver landskap lys på bakken i den ønskede plasseringen. En 8 - til 10-fots avstand mellom lysene vanligvis ser best. Lå en lavspennings-kabel på bakken langs lysene. Start og Avslutt kabelen av transformeringen.

•Dig en smal, 3-tommers bred grøfter i jordsmonn, ved hjelp av en spade. Lå lavspent kabelen i grøften. Sløyfe kabel opp 1 tomme å markere plasseringen av et landskap lys. Dekker kabelen med jord, men gå ut av sløyfen utsatt.

•Strip av plastbelegg fra Ledningens to ender, bruker wire strippere. Ta hensyn til ledningene tegninger og farge. Snu transformatoren opp ned og finne de to terminalen skruene. Du må sette inn samme ledningen under hver skrue å gjøre en krets. Sett inn to kabler under en terminal skruen og de andre to kablene under den andre terminal skruen. Bruk en skrutrekker til å stramme de to skruene.

•Sikker transformatoren tre stake eller huset, følge retningslinjene fra produsenten. Transformeringen må være i nærheten av en stikkontakt. Når det er installert, sett transformator i stikkontakten.

•Locate kontakten på lysene bunnen ender. Dra kontakten fra hverandre og plassere en halv på hver side av lav spenning kabelen er eksponert loop. Trykk de to halvdelene sammen til de klikker. Landskapet lampen skal lyse. Hvis ikke, frakople koplingen og prøv igjen. Fortsette knytter hvert lys lavspennings-kabelen.

•Sett inn en stor skrutrekker i bakken som gjør pilothull for lysarmaturer. Skyv lysene innsats hullene pilot. Fyll skitt rundt innsatsen så de bo i stedet.