Hvordan installere ledningsnett for en bad takvifte

January 11

Ledninger for en bad takvifte som har en enkelt fan fart, og har ikke en ovn eller varmelampe, kobles vanligvis til en enkelt stang bryter. Bryteren er vanligvis plassert i nærheten eller med bryteren for bad lys. Strøm flyter fra bryteren til viften. Lokale byggforskrifter angi krets kravene for strøm viften og andre kamper på badet.

Instruksjoner

•Determine hvordan elektrisitet får bryteren fan. I noen tilfeller kan lokale byggforskrifter bruke kraften på bad lysbryter. Andre ganger må en elektriske kabler installeres fra servicepanelet til plasseringen på badet hvor bryteren blir installert.

•Bekreft at makten er av krets viften skal kobles til.

Sette inn en 12/2 elektriske kabel med bakken fra viften bytte plasseringen til fan plasseringen.

Sette inn en 12/2 elektriske kabel med bakken fra krets til viften bytter plassering. Noen ganger er det akseptabelt å koble til den samme kretsen som badet lys bruker. En måte å gjøre det er ved skjøting svart og hvit ledninger av kabelen som serverer bryteren fan til svart og hvit ledninger i boksen bad lysbryter elektrisk.

•Separat ledningene av kabler så det er om 6 tommer gratis.

•Strip 3/4-tommers belegget av endene av alle ledninger å forberede dem for tilkobling til krets, bytte og fan når disse elementene er på plass.

Tips og advarsler

  • Hvis du er i tvil om kraften til kretsen er av, stopp. Kall en elektriker. Følg lokale koder. Noen lokale koder kan kreve viften skal styres av bad lysbryter slik at den kommer på når bad lys slås på. Andre koder kan kreve alle Baderom kamper beskyttes med en bakken feil krets interrupter (GFCI) enhet. Noen lokale koder krever viften på en dedikert krets og ikke deler bad stikkontakt krets.