Hvordan installere landskapet stein

April 15

Hvordan installere landskapet stein

Landskapet stein kan brukes til å utheve visse deler av verftet, gjøre et område mer allsidig eller lage et ferdig utseende. Stein varierer i størrelse, farge, type og tekstur og er like forskjellige som hus plan for den. Det er mange entreprenører som installerer landskapet stein til en pris, men det er også en gjør det selv prosjekt som kan spare deg mye penger.

Instruksjoner

•Lag en design plan. Skissere slik du vil gården se. Ta hensyn til den visuelle virkningen av stein og type jord steinene skal sitte på.

•Measure området. Når du installerer landskapet stein, er det viktig å bestille riktig mengde og legge den ut i et design som er fornuftig. Har en nær estimat av områdets lengde og bredde.

•Velg av landskapsarbeid stein som ser best ut i rommet. Gå til et steinbrudd eller hjemme forbedring sentrum og se gjennom alternativene, inkludert fieldstone, skifer, kalkstein og steinbrudd stein. Stein kan også være spesielle bestilte på nettet, men det vil være betydelig og forsendelseskostnader.

•Prepare bakken ved å fjerne torv, plantemateriale og rusk med en spade eller andre hageredskaper. Fyll ut dips med jord nivå dem. Rake hele området for å jevne den ut.

•Kontroller bakken der du vil installere landskapet stein litt lavere enn det omliggende området. Dette vil hjelpe steinene bo sted og hindre bevegelse.

•Følg design og sted steiner landskapet på ønsket sted. Omorganisere dem, hvis nødvendig, opprette ønsket utseende. Klippe dem med en flis kutter hvis de ikke riktig størrelse.

•Fyll sprekker i å holde steinene på plass. Du kan bruke smuss, sand, grus eller fugemasse, avhengig av hva du går for. Grus, sand og skitt kan helles over stein og feide mellom enkeltdelene. Følg produsentens instruksjoner for fugemasse.