Hvordan installere laminatgulv rundt trapper & Rail spindler

October 31

Hvordan installere laminatgulv rundt trapper & Rail spindler

Laminat gulv er en økonomisk måte å få ekte løvtre utseendet til en mye lavere pris. Trapper er en av de største overflatene i ditt hjem og velge hva materialet skal dekke dem med har en stor effekt på utseendet på ditt space. Laminat kommer i en rekke farger og korn å passe nesten alle interiør. Det er enkelt å installere og kan selv være tilpasset passer til din trapp og banister rekkverk.

Velg en type laminat som har 90-graders hjørne lister som passer til kanten låsen på din laminat for en enkelt trapp kanten behandling.

Instruksjoner

•Measure bredden på din trapp slitebane---de vannrette trinn---fra veggen til utenfor slutten. Måle dybden forkant på forsiden av den vertikale riser frem til neste trinn. Trekke tykkelsen på laminat gulv fra dybdedimensjonen, hvis du planlegger å dekke stigerør med laminat samt løpebaner. Cut et stykke papp til dimensjoner av slitebanen.

•Measure og merke plasseringen og størrelsen på alle tog spindler på malen. Brett utenfor slutten av malen trå tilbake på seg selv, folding gjennom midten av spindel disposisjonen du tegnet. Skjær langs denne hjord å skille de to delene til malen med verktøyet kniv. Passer malen kuttet på plass rundt spindelen og foreta justeringer for å gjøre det en tettsittende passform.

•Measure lengre stykke malen. Marker og skjær et stykke laminat slik at laminert ansiktet, ikke inkludert låsing slutten tungen er det samme som lang stykke malen. Legg malen på laminat brikken og merke omrisset av kuttet rundt spindelen på slutten med slutten tungen vender ut. Kuttet disposisjonen med stikksag. Passer laminat styret rundt spindelen og trykk flat cut slutten på veggen, med tunge slutten montert rundt spindelen.

•Skjære en andre stykke laminat bruker mindre stykke malen som din guide, med hakk for spindel halvparten, cut i groove slutten av laminat. Fest sporet over tungen av det første stykket og trykk fast, låse den på plass, rundt spindelen. Skjær et laminat stykke å passe mot ansiktet til rørlednings‑ å fullføre effekt. Gjenta dette med hvert trinn. Klippe ut og installere hjørnet 90-graders trim på kanten av trinnet for et utseende, låse den inn i sporet for laminat brikkene rundt spindelen.

•Fjern styrene og Påfør et lag av laminatgulv lim på baksiden av hver del med en hakk kantet sparkel. Trykk stykker fast på plass og ett døgn før trafikk på trappen.