Hvordan installere kryssfiner sub gulv

July 20

Hvordan installere kryssfiner sub gulv

Før du legger nye tregulv, vinyl flis, teppe eller andre etasje materialer, må du en jevn, selv sub gulv installert over gamle gulvet. Dette gir en solid, nivå arbeidsflate å påføre gulv legger stabilitet for å hindre gulvet fra knirkende eller flytte. For gulv materiale enn keramiske fliser, vil en kryssfiner sub gulv fungere helt fint. (Hvis du legge keramiske fliser, deretter kryssfiner sub gulv anbefales ikke, fordi en stivere overflate er nødvendig for å hindre sprekkdannelse grout. Keramiske fliser, sub gulvet med sement-styret i stedet for kryssfiner og ellers følger du også instruksjonene.)

Instruksjoner

•Lay første 8 av 4 kryssfiner arket, topp side ned langs veggen i et hjørne, så to sider av det er grenser til veggen. Bruk din limpistolen for å spre limet over arket, i en krysset mønster som kommer innen et par tommene av den ytre kanten av arket og ikke la mer enn en kvadrat fot av plywood uten lim på den.

•Lokk med arket over og trykk det på plass der det var, med lim side ned. Bruker din drill med skrutrekker bit, synke en gips skrue hver 6 inches rundt omkretsen av arb og hver 1 fot i resten av stykket.

•Measure plass igjen på rommet fra den korte enden av kryssfiner til langt veggen, sette din målebånd på tre forskjellige steder langs kanten og skrive hver måling på kryssfiner. Hvis plass venstre er mindre enn 8 feet, overføre alle tre målinger til andre ark kryssfiner, linje opp nivået langs alle tre merkene og tegne en rett linje mellom dem. Sette stykket opp på din sagkrakker og kuttet med din sirkelsag. (Hvis det er mer enn 8 feet fra kanten av arket til veggen, legger en annen full ark, sikre det på samme måte, og deretter måle og klipp neste.)

•Lay kuttet brikken i mellomrommet mellom forrige ark og veggen med kuttet side mot veggen, for å sikre at det passer. Hvis den does, fjerne det, bruke limet direkte på gulvet i samme mønster som du brukte tidligere, lå stykke det, og skru den ned som før.

•Lay neste løpet av kryssfiner arkene sammen med det første kurset, å skape en stram søm på 8-fots sidene og svimlende dem slik at du ikke har noen Fireveis veikryss fra 4-fots sidene. Vanligvis kan du oppnå dette ved å begynne hele prosessen fra den andre enden av rommet, med mindre det skjer at alle arkene i det første kurset passe jevnt med ingen kutt. I så fall bruke din sirkelsag trimme en fot av en slutten av det første arket før du lå i neste kurset så kort sømmene ikke på linje.

•Measure og kutt siste kurs passer, kutte arkene langs eventuelt og lim og skru dem ned.

Tips og advarsler

  • Alltid bruke vernebriller ved din sirkelsag.